..

Jaha så har ett år till redan gått snart..
Fattar ni vart tiden tar vägen egentligen?? Inte jag. Det ni vet att jag vet är att jag ju helst inte vill åldras mer. Inte mkt mer iaf. Fast jag vill ändå få ta mina kliv framåt. Jag vil bli barnmorska, kanske få ett till kid, vara lika galen o busig som jag är, vem vet kanske få mig en fin lya... Men jag vill gärna fortsätta vara en sisådär 28 resten av livet. Ja jag trivs superbra med denna ålder. Visst finns det stunder då man tänker, fatta vad kul man hade när man vara 16-18. Men nej vad fan det här är en ruskigt bra ålder, man är ännu något så när fräsh (ha ha) , man busar, kan festar loss nån gång o har trevligt, men samtidgt har man sin familj, lilldottern som man älskar mest av allt. Man är dessutom trygg i sig själv, vet (host host iaf rätt bra) vem man är, fast ändå liksom i ett utvecklande stadie...Dessutom roligt att man vverkligen kan ha roligt med alla ålder, jag har lika roligt med dem som är bra mkt yngre än mig själv som äldre (självfallet inte alla, men ni vet finns olika personligheter)  O nej mamsen o alla andrra jag VET att livet inte tar slut för att man blir äldre... Men nej jag vill vara 28 punkt slut, jag vill inte ha utflugna barn o tycka på spåret är det bästa som finns.

Men till året som gått nu då.....
Ja vad har då egentligen hänt 2008, ja vad f-n det har jag nog redan glömt, har inte tid sitta o nysta idet nu, får bli ett senare inlägg. Måste hoppa i duschen nu o så ner till hallen sen o kika på lite match..

så tjohop tjoehej, tjofräs på er allihopa där ute...
Stressa nu av o ta lite nyårsledigt o fira in nya året bra!! Det tänker jag göra, visserligen rätt soft men förhoppningsvis med goda vänner, skratt o mys!!


Ciao ciao!!

(kommer nog säkert nått inlägg imorrn med he he)


..

Lyckades klanta mig igen:

Våra fönster blir jämnt så smutsiga, kanske för att vi har en liten dam som springer dit ibland när hon hör el ser nått spännande, så ajg tänkte putsa dem lite idag, hmm så insåg jag att vardagsrummsfönstret var gode skititgt på utsidan, så ut drarj ag flaskan o sprutar på... hmmm insåg rätt snabbt att jag tror jag lärt mig man inte ska putsa fönster ute i minusgrader, gick inte så bra ha ha ha... ja vad fan lite renare o lite flammigare blev dem ha ha.... Men isnidan är iaf bra ren :-)


Har ännu knappt klätt mig i kläder man kan visa sig ute i,  men rött skönt det med, har inte bestämt mig om jag ska gå till gymmet sen el om jag bara ska gå på en ordentlig prommis rätt skönt bara med frisk luften. J var iaf rätt söt när jag sa jag skulle gå o gymma. Lät han lite orolig o sa "ta det försiktigt" jag hajjade genast till o liksom bara va, ta det lugnt vad menar du?? hehe vet inte om han menar pga min aggresion el nått annat he he min sötnöt är han iaf!!
Blir lite nervig,kanske ska lira idag då nån annan kanske var risig i kistan, ja bara vänta o se,vore kul!, (såklart inte kul för han som är risig i kistan ha ha.. o inte eg heller bara att få spela därför men vad fan man får va nöjd med det lilla... :-)    ) men hoppas det går bra då, lite jobbigt med alltståhej kanske..

Har inte direkt nån matlust, men inte bra med alla gosaker som finns här, fan alltså, man vill ju inte bli stor som ett hus innan det här är färdigt.. men lite gotta o lite träning så blire nog bra. Men frågan är vad man ska hitta på att äta. Ni vet såna här dar är man typ inte är sugen på nått... Till lunch/frukost blev det som vanlgit mackor o oboy, måste ju hitta på nått annat till middag..

Hade velat gå på bio i em men mina flickor var inte i stan, trist...Jag skulle vilja se Austrailia o den vill gubbz promt inte se.. men jag vill =)
Iaf rätt skönt  J tog bilen ananrs vet jag att jag för länge sen befunnit mig på ikano med alla andra o trängts i rean, nu hade jag tänkt gå dit men får liksom inget gjort idag, förutom mina klantigheter med putsningen av fönstret.. Är även lite lazy idag med flit, för jag vet vilken h-vetes dag det blir imorrn på jobbet, fyyyy f-n alltså kommer vara kaos. Jag hoppas jag sitter i tele o kanske har mottagning. Med min tur har jag säkert posten o meddix oxå, o där kan ni ju bara gissa hur mkt ärenden som trillat in efter alla helgdagar.. o ingen avsatt tid för det brukar det vara heller så tufft hinna med...

Just ja vet inte om jag berättat att jag kanske ska börja jobba extra på SVR vore skitskoj. En vän jobbar där o har snackat lite med bossen, skulle höra av mig efter helgerna, vi får se, men ltie kul o bra erfarenhet tror jag, skulle se bra ut på cv'et ha ha

...

Hela allt, hela situtionen som är nu känns så störd. Just nu är jag faktiskt ledsen har läst allt som står på AB o lite till o ja jag blir bara ledsen över hela karusellen, över situationen som råder. Om det nu bara försvårat J s chanser för plats i laget att han var med i landslaget, hmm hur f-n lätt ska det gå då... O sitta på bänken idag igen var väl inte så oväntat men fan så trist. Det tråkiga är just det där att inget, inte ett skit kan man göra...  Just nu i skrivande stund vill jag en sak, en sak som jag inte velat innan, som jag inte sett som lösningen men just nu, önskar jag nog inget hellre...Men återigen maktlös. Det som känns såååå tråkigt är om han nu bara ska sitta på bänken match ut o match in släpp iväg han då för helvete!! Sen är det liksom tråkigt när det på nått sätt blir nått som alla ska tycka o tänka kring, blir så stort då, jobbigt helt enkelt!!


Som sagt nu är jag bara arg o ledsen ,  men återigen det här är min sida att uttrycka mig på o här står mkt av mina känslor o så är idag idag är jag bara arg o ledsen. Idag är ingen bra dag helt enkelt. Tror inte det kommer bli det heller.
Jag lider faktiskt med min älski, som sitter i en jättetråkig sits just nu. Karusellskiten hjälper ju inte direkt...För nu känns det ännu lite mer som att S ska visa han bestämmer o inte direkt byter för att "det står några rader i tidningen", helt rätt  eg på så sätt men han kommer nog köra på det  läääääänge...

Kanske borde åka o träna, ett box pass vore nog det bästa men stackarn jag hade kört mot ha ha... Nej då får bli lite vanlig hederlig gymträning i sånt fall...


Hon har det bra =)

Saknar min gobit o vintern!!!










Min fina fina gofis!!! o mitt fina fina vintriga norrland!!!!!!


tvätten kallar...

Tvätten ropar för fullt, tvätta,tvätta mig, tvätta mig: Men jag har inte orkat svara den än...Vet det behövs o bordes göras pronto, men blääääää vad trist. Det är nått jag vet jag ska ha nästa gång jag flyttar. Tvättmaskin (går ändå bra men saknar kunna slänga in tvätt när som) o så ska jag ha minsann om än en yttepytteliten gård, iaf markplan el ja talliz upplägg var ozå rätt bra. Men återigen ingen flytt nu, bara tankar inför en ev kommande flytt i framtiden!!!  Jag har tänkt lite o visst det skulle funka om ett framtida syskon skulle få för sig att komma nån gång, men ändock lite bök utan hiss, o knappt plats för skötbord...Så OMMMMMM ett syskon får för sig att komma till familyfranz nån gång så skulle det nog bli ett annat place kankse...o OMMMMMMM det är medan vi ännu bor i linkan så blire nog en hyres kanske ändå, typ hitta nått fint privat.

Men men nu ska jag sluta goja, för nu får ni för er att vi både ska ha barn o flytta, ha ha vilket inte är fallet..Än iaf...Så chill out o inse det bara är vanligt jennyintebenny bubbel.

Var på stann igår i stångades med alla andra galningar. Ja för herregud, skrattde lite gott för mig själv o såg min pappa framför mig när han en gång så målande beskrev hur folk beter sig p åsåna här reor. Herregud, det är helt sjukt när man tänker på det. Jag hittade lite stuff på gina men jag orkade inte stå i den där lååånga kön så jag sket i det. Köpte i stället lite blandade stuff för framtiden. Bland annat ett nytt fint kollegiblock till skolan o så var jag in på body shop o köpte mig riktigt feeeet hudkräm så jag inte ska torka bort i vinter, även bra för gummz.

Blev ingen träning igår, surprise surprise ha ha... Åh jag orkade bara inte. ska kanske försöka ta  mig iväg i dag om bara tvätten skulle sluta gasta så högt...

Matchen igår, vad ska man säga orkar nog eg inget säga. Kul med vinst! De spelade väldigt bra stundtals, kul! skönt kunna sitta ner e hel match o titta, fast tråkigt inte kunna få se när j spelar då. Jag blev såklart glad att dem vann, men jag ska inte sticka under stolen med att jag även kände mig ledsen för johans skull. O det var som han sa. Jag förstår hur han menar, han är absolut inte den som liksom har svällhuvud eller så men däremot sa han, "Att jag vet jag är för bra för att sitta på bänken" o så känns det faktiskt, Det känns bara skrattretande ibland, visst han gör sina misstag, men hmmm han är då absolut inte ensam bland backarna att göra misstag..( o jag menar inte att klanka ner på de andra nu, absolut inte! alla gör ett bra jobb! bara liksom ett konstaterande) men men ja ja han skötte sig iaf fint på bänken hjärtat mitt! Ska inte orda om det där nått mer nu... men men sånt är livet...

Ikväll skulle jag vilja bowla el kanske gå på bio... vem vet vi får se...
Kanske måste tvätta :-)

ciao!

Har ni tänkt på vad man stressar o tänker vad man ska hitta på i julklapp, sen så är allt liksom över i ett svep.. vips ligger allt papper i säckar o kalpparna är öppnade..allt går så fort liksom då... men innan dess känns det osm att tiden inte räcker till....

I år (brukar iofs alltid bli nöjd!) blev jag jättenöjd med julen o klapparna.. Tindra så mkt fina saker o även behändiga så att vi kan få med dem hem. Jag/vi fick både välbehövliga o roliga saker. Jag fick saker jag önskat mig, saker jag inte trodde jag skulle få. Tex så pryder det där coola knivstälelt nu vår köksbönk, perfekt! Även cultdesign grejen jag önskat mig står där o skiner (ska bara pysa o köpa diskmedelsbehållarenn..)

Mina nya tofflor är redan flitigt använda så sköna!

Igår hade jag o johan en ovanlig julafton, men mysig ändå. Ha ha inte alla som städar på julaftin, Vi skulle bara plocka undna julklappar men det slutade med lite röjning i tindras rum o badrum.. blev så fint. Längtar efter min skatt... Hon ska få ltie sena julklappar av oss. Inte mkt för det behövs inte.. :-) Men nya kritor, papper, frisyrdocka, samt smink till denna o en "hello kitty" sminkväska..  Har pratat med henne 2 ggr o hon berkar ha skoj, skulle åka pulka o madrass idag..
Idag är deti af svinkallt här brrrr... Har varit på bio o nu är gubbz o tränar, själv ligger man i soffan o kiakr på film.

Längtar tills imorrn då man kan utträtta lite ärenden, kryper i kroppen, dessutom ska här brännas fläsk. USchan vad man ätit god mat o gotta...

Just ja min lilla klapp till gubben blev väldigt uppskattad, älskar han så!

Börjar redan va lite pirrig för skolstarten som komma skall... Man kan få göra praktik i typ jkpg, så jag hoppas verkligen att det är personer i klassen som är där ifrån.Men fan vad skoj det ska bli..

Nej nu börjr en film jag tänkt kika på...

Mäktigt!

http://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmWM

Grymt mäktigt!

firat jul

Haft jättemys o firat ju lemd familjerna nu. Fick så fina o bra klappar!!
Kan skriva mer om det sen....Jut nu är jag sjukt irriterad på en mustch nisse, borsan visade mig ett klipp från igår.. Gud så störd, den sista meninge stör mig!
" He shouldn't be on the national team..."
(kan förstå hur han menar först, men ändå inte, o spec inte att uttrycka sig så!)

http://lhc.hockeyligan.se/main.aspx?contentid=682146199553

..

Nu villj ag bara att mitt hjärta ska komma.... nu nu nu! Det är kosntigt det här ju närmre det blir desto mer längtar man fast man vet det bara är nån ynka timme kvar... Kom hem nu!!!!
JAg ska iaf få en jättejättefin julklapp, älski du är bäst!! Men hmm vet inte om jag vågar använda den fullt ut för då kan det bli lite dyrt.... (fast iofs jag är ändå inte nån sån här extravagant donna, jag är ju ganska enkel å det får ng den oxp bli, fin o stilren skulle jag tro!) Det roliga var att jag fick mess om det under kvälln jag var på fest, jag hade alltså inte hunnit skvallra om vad som skett som kan tänkas... Fast iofs har det legat i luften ett tag o jag blev väl inte ååå överraskad men otroligt glad!!

Hmmm jag har lyckats med man inte får!!! Jag har tappat bort min förlovningsring =(  Jättetråkigt! Den betyder ju massor! Går nu omkring med min 40kronors ring från hm, men men julklappaen blir alltså attj ag får välja mig en ny valfri ring, wihhooooo hjärtat du är bäst!! Jag hoppas du ska bli glad över min lilla presang till dig med, jag tycker den är rätt bra den med;-)


Festen igår var superduper trevlig, kul o bra ordnad! En del tårar rann ner längs kinderna när hennes sambos present avslöjades, så gulligt o romantiskt... Kärlek!!!!!

Idag är jag bara tröttizen, Imorrn blir det fira jul i köölix o sen på tis här o så brummelibrum back to linkan...
De  sista matchenra gick iaf ok för J även om det blev tråkiga förluster! Nu häller jag tummarna att speltid fås hemma med (om än jag är skeptisk till det...)

Just ja hoppas vi får träffa vår radarfamilj från damiljeutb imorrn, vore jätteskoj saknar dem massa o kulan vill jag verkligen se om än jag föredragit se innehållet, men det får jag nog vackert vänta på =)



Lördag..

Snart är det dags för Marran marängs partaj, kul...
Hmm orken att duscha o svida om sig i finfina klänningen som inhandlades med E, har inte inunnit sig än. Så glad E att jag köpte den trots allt, om inte du varit med hadej ag nog aldrig gjort det, så tack gummz!!! Hmm ska även få bli min nyårsblåsa, vad som händer vetj ag väl inte riktigt än men  kan ju vara kul ha en fin blåsa på sig ändå ha ha...

Äntligen blev det lite kyligt o kallt, har varit i stadsparken o kikat på julkakendern idag, var myspys, tror den får föräras med ett besök imorgon med...

Saknar hjärtat mitt en del, han ringde för ett tag sen o beärttade att de börjar med 6 backar idag med att han o herr P börjar på bänken.. that's life.. (förra matchen var ju ingen höjdare precis...)

hmm tror jag ska smälla i mig lite godis o dra filtne över mig i soffan ett tag till så jag blir riktigt laddad för kvällen...





Lättnad!

Vad skönt, nu är varenda liten klapp köpt!! Skönt!
Nu kansdke ni tänker, oh my de är ju ingne oanik än, mne faktum är att vi ska ju fira jul den 22a 0 23e så dem dagarna att köpa det sista försvinner ju liksom, men nu är det klart o inslaget skönt!

Fick en invit o matt gå på Invit ikväll, låter oerhört lockande måste jag säga, men vet inte  helt om jag kan än.. we will se...

...

Imorrn vankas det galej/partaj/fest, ja vad sjutonn ska bli sååå kul! Ser framemot det!

Igår kväll skulle man eg käkat tacos med lite bruttz men nej det blev inte så höll mig hemma med släkten istället..Måste ju passa på mysa med dem oxå.=)

Jag hoppas kunna ge johan en superduper bra julklapp, inte helt säker på om jag kan det än, men det vore såå kul. Min redan inplanerade julklapp till han har jag ju glömt hämta ut, men han vet redan om den tror jag så han får den nån dag för sent...

Just jam såte spana in om det finns några niciga julbord på julafton som vi kan glida o käka på..

men men ska äta en ritkgit riktigt smaskig lunch nu:Renskav mmmm I like!!

julklappsshopping som heter duga..

Oj oj nästna klar med klapparna nu.. Skönt bara 2 delklappar kvar, Som vanligt de knepigaste kvar gahhhhhh.

Säg mig en sak varför är pappor så svår att köpa till?
Eller ja de är svåra om man inte vill köpa det man alltid köper, typ en whirre, skjorta, nya fina skinnhandskar, bok el likanade, Hitta på nått extra skoj nej det är svårt...(nu tänker jag inte på johan för till han skulle jag kunna handla hur mkt som helst..utan till pappa pappa)

Var jättemys träffa E eller som vi kallar hon Laura idag, blev x antal timmar på stan. Men det var jättetrevligt.
Damen som ska ha parrryt soon ringde med, fan ska bli jättekul på lördag. Ser framemot!

Återigen förtydliga så inga missförstånd sker. Vi är absolut inte på väg någonstans what so ever. Det är linkan o laget därtill som är vår stad o vårt team! Det är bara en lite tyngre period just nu. Eller reaktion startade nog eg pga bänkningen o inte en enda spelminut för det var som sagt ett sjukt beslut. Men men Bara kämpa på, ta nya tag o resa upp igen! Julledigt med mys gör susen!!!

Men det vet ni ju, det här ju liksom min sida att bubbla av mig lite på... Oerhört skönt få lätta på trycket ibland varav det säkert kan te sig som att man är gnällig o inte tacksam över hur bra man faktiskt oxå har det. Men det vet ni oxå är. För det mesta så är det faktiskt super i livet. Men när jag är lite sad o nere är det skönt få skriva nån rad om det med! o eg var jag la inte så sad nu heller mest bara mkt frustration över en situation man ej kan påverka =)

Stora stora pussar till er alla där ute! Hoppas ni oxå får en skön ledighet med massa kärlek o mys!!!

varför man tvistar o grubblar så mkt..

Finns säkert en del av er som tänker, varför orkar hon orda om det där så mkt, det ärj u inte hennes liv:...

Och det är ju både rätt o fel.
För visst det är inte mitt liv , rätt!
MEN det påverkar MITT liv, VÅRT liv tillsammans mkt.

Jag har insett hur mkt det påverkar sättet man trivs på i en stad oxå. För förra året trivdes vi jättebra i stan men i år känns det inte alls lika kul. trivs väl önnu men inte på samma sätt  som i fjol.

Det påverkar väldigt mkt iom att vi har vår guldklimp tillsammans, hade det bara varait vi vuxna hade det såklart varit tungt ibland ändå. MEN med barn så blir det liksom lite omständigare om man tex hastigt måste flytta. Det blir liksom för mig det "ställer till det"  Det blir ju liksom jag som får vara hemma tills dagis är ordnat, kanske inte kan påbörja el fortsätta en utbildning som planerat. Flyttar ifrån mitt sociala nätverk som man byggt upp...Man tänker naturligtvis på hur en ytterligare flytt påverkar vår hittlls otroligt busiga men trygga dotter. JAg är så oerhört glad att man har henne, det är en tröst i dig när man känner sig lite nere!
Detta gör man   i sånt fall såklart med full förståelse för att så måste det bli. Men det är inte utan att det känns o att man bli ledsen. Man är den som ställer upp o stöttar, o jag är den som givietvis tar upp mina frågor o funderingar, men samtidigt vill jag inte ge min älskling dåligt samvete på nått sätt över saker han inte kan rå på, för jag vet hur det fungerar o hur saker o ting i dessa lägen måste bli. MEN det klart jag blir ledsen, vi blir ledsen. Det är ju inte heller så att han inte vill att jag inte ska kunna göra det jag vill.. Utan vi försöker så jäkla mkt att få det till att alla ska få ut så mkt de vill av sitt liv, medan man lever det, jag kan liksom inte bara sitta o vänta på att mitt liv ska få börja.

Jag är så oerhört lycklig som har den man jag har.Min egna lillavirrpelle, som jag älskar så! Han är så rar, har sagt flera gånger att han är så stolt över mig för min utbildningsskull mm.. o jag tycker vi förstår varnadras liv rätt bra.

Att flytta så här som vi gör ibland, gör att man som sin lilla enhet blir rätt starka tillsammans. Jag tvivlar aldrig på min älskling, utan jag är så oerhört glad att vara en del av hans liv/vårt liv. Så trots det finns stunder som är jobbiga, (som kan te sig höra till hans liv men som jag nu hoppas ni förstår är tydligt samamnvävda i mitt liv o inte på det sättet att jag inte lever ett eget liv!) så överväger vår kärlek allt.

MEN jag är glad att jag är rätt lugn till naturen, jag ser sällan hindren utan ser oftast att saker kommer lösa sig ändå. Visst jag grubblar o funderar, o blir ledsen ibland, men jag vet ändå att en ny dag kommer efter varje jobbig dag. O saker o ting brukar faktiskt alltid lösa sig hur mörkt det än kan te sig ibland!


Observera!
Vi är nte på väg att flytta nånstanns nu! Men dessa känslor väcktes i mig nu, med det som hänt på sistone o hur det var för 2 jular sen,. Då vi fick säga hastigt adjö till dagis, säga att vi kommer nog "mest troligen inte tillbaka efter jul" Då jag fick ta det mesta av vårt pick o pack o flyga upp själv med gumman i nästintill total ovisshet om vart vi skulle hamna sen, bara vetskapen att tillbaka blir det nog inte... .. Det är såna gånger man är extra glad man har sin lilla enhet o sjävklart sin familj som backar upp en!

hemma:-)

Här är det vinter o snö!! Är nästan besviken att det är plus grader, ville ju få sådär ruskigt rosiga kinder o känna attf-n nu är det bara till att dra på sig "mammeluckarna" (ha ha ) o täckbrallorna.. men än finns ju tid...


Resan igår gick väldigt bra, men som vanlgit när jag entrade dörren hos mor o far blev jag sååå trött, jag gick o la mig svin tidigt o har sovit så gott hela natten. Första natten på länge jag sovit en hel nat utan att vaknat till, så nu är jag pigger igen. SKa ner på stan o köpa lite klapar snart.. o fika lite med en dear vän o catch up lite, blir mys...

Gumman blev så lycklig när planet landande, att hon skrek rakt ut "wiiiihoooo nu är vi hos mormor o morfar" De som satt nära, kunde ju inte annat än att skratta åt min gobit... o jisses hon var så glad sa tom i bilen. Jag är jätteglad nu o så log hon med största leendet hela resan hem =)

Som sagt nu äre julledighet o tankar på vad som sker i framtiden orkar jag eg inte orda om nu, kan ju bara hålla tummarna att gubbf.n ändrat i matchuppställningen till nästa match! Den enda jag kände somajg mötte på flygplatsen var för övrigt han he he... Äh vad sjutton han är jättetrevlig, men jag funderar ibland på om j skulle försöka byta nationalitet kanske det skulle hjälpa ?? =)  Jag klurar o klurar ibland på saker hur jag skulle lösa det OM nått hände, för det kan vara så att det finns ytterligare en faktor som kan ställa till det OM nått händer, men men inte orda om det... Jag hoppas gubbstrutten får en uppebarelse i jul o inser att han tänkt helt fel, för det har han ju :-) Jag tror iaf det betyder rätt mkt för j att ha fått höra att de tycker han avänts på fel sätt o fått på tok för lite istid av gubbar som själva lirat hockey el varit coacher o dylikt... Nej nu menar jag inte gubbarna på stan.. För det är en annan sak jag tycker är helt jäkla sjukt! Vår stads fans är jättebra de flesta, men ruskigt bortskämda. J blev stannade av en gubbe där vi bor , hmm de ledde serien då.. Gubben frågade vad de sysslade med eg o att de får passa sig annars sviker fansen för nu är det då inget underhållningsvärde: Ursäkta mig??! Liksom  hmmm hur kan man liksom gå fram till nån o säga på det sättet, lite hyft har man väl o visst man ska få framför kritik men lite hyffs kanske...
MEN jag kan hålla med ill viss del, för spelet i år är f-nså mkt tråkigare i fjol .Det känns som att laget inte på samma sätt spelar sån hockey de är kända för mer. De är ju kända för att vara ett "lirande lag" , men hmm ja inte riktigt på samma sätt i år...

fan fan fan förlåt nu snöade jag in på det där skitämnet igen sorry...

(tillägg: ännu mera om skitämnet:
men jag glömde en sak jag vill säga oxå o det är ju det här med att han haft L tidigare o då var det liksom på ett annat sätt då¨förstod man bättre att han lirade lite o sånt, för då var han mkt mera osäker o gjorde en hel del indianare mellan varven, men det har ju liksom vuxit bort. Jag ska erkänna att det tog rätt lång tid för mig oxå förra säsen att inse att jag inte behöver vara toknervös när han har pucken :-) utan man kan lugnt slappana av han skötte fint.. Förra gången han hade L var han mera av en "uppcoming" men det tvistades om så skulle bli fallet etc... ja ni vet hur det är.. MEN nu är det ju faktiskt inte så nått mer, nur har han visat att han kan... Så nu gäller det bara för herr L att inse att han oxå kan slappna av, för vad fan det tar säkert ett tag för han med att få bort den bilden, även fast han ska vara sk professionell tränare. =) Så denna gången när han har han o inte lirar, kan jag inte förstå, det kunde jag till viss del i lule.. if you can see the diffference...
O jagkan förstå j's frustration o ibland typ slgas hjälplöshet, för ibland känns det somatt har man hamnat åt sidan för han en gång är det svårt få en ärlig chans igen

kände ni??

http://www.corren.se/archive/2008/12/16/k0pqrudpho8q45f.xml

Kände ni av skalvet??

 Drt gjorde faktikst jag, men fattade ju inte förrän jag läste detta att et var det här det handlade om. Låg o sov när det skakde rätt mkt i sängen, först blev jag liksom lite rädd var i sömnen o fick liksom för mig det var jag själv som skakde så mkt typ kramapde.. men sen förstod jag ju att det var sängen, tänkte "nej nu fan rasar vårt skrälle tlll hus ihop snart"


Men men dags att packa nu

på återseende

Grattis Luleeee...

o f*ck off... en viss musstachnisse.... Hmm idag är nog åter en sän här kväll jg inte borde skriva...

Men grattis igen my dera hometown! O surt surt surt för gubbz, jag hade kunnat ta det utan problem om det varit så han varit dålig, men nu är inte så fallet, visslite virrigare än vanlgit till följd av den lilla speltiden säkert vissa funeringar pga av det, men absolut inte mer misstag än de andra backarna, så nej jag kan inte förstå, detta  blir sjukt jävla irriterad o ja lite ledsen för mitt hjärtas skull!

Det tydlgia på besvikelsen är att vi iaf vanlgia fall brukar liksom duskkitera en del o sånt vid besvikelse, men idag, var vi liksom bara tysta i bilen..

vi får se, 1 match i tgaet, men jag hoppas det inte fortsätter för då känns tyvärr min utbildning i faroznen, o även om jag förstår  så skulle msåsta ske ås skulle jag ju tycka det vore grymt tråkigt...

Idag var sista dagen med min elev, hon är så rar!! Hade med sig fika till bara mig o hon idag, (skulle bjuda de andra på fre men då är ju inte jag kvar) o så hade hon gjort ett jättefint häfte med all nödvändig info om Bm programmet som man kan tänkas behöva!Superrar!...

Har INTE packat  nånting än, gaaaahhhh lite panik i magen, jag som vill ha koll o iaf ordning o reda den mån jennyintebenny kan ha... Men ska iaf bli dundermys komma hem, träffade flera personer får kära hemmeti dag, sååå mysgit folk sakanr allt liiiite :-9

se upp!!

Pojkar pojkar eller föräldrar till småpojkar, be dem se upp! Be dem lära sig ett knep:

Det har tydligen konstaterats att en rad hmm vad ska man kalla det "kläm olyckor av snabeln" inträffat. Ja det är alltså så att många har tunga toalock nu förtiden i tex keramik el trä och då när pojkarna står upp o kissar så kan locket trilla ner o lillevännen hamnar i kläm AJJJJJJJ AJJJJJJJ kan man tänka sig... Så lär för guds skull er barn fälla upp ordentligt men kanske även hålla lite med handen så den inte kan trilla ner!

Låt dem istället faccineras av sin oklämda snabel.. =)


Fattar man inte att man bara förstör!!

Åhhh f-ck jag kan bli sååå irriterad o less på såna där neandertalare som bara ska förstöra matcherna, vad sjutton hur kan man eg kalla sig fans när det enda man gör är ställer till det för andra supportrar o dessutom för sitt eget lag i form av att försena matchen o dessutom skapa negativ publicitet o klang för hela cluben!  Var nära hela bortastå tömndes o ja visst jag hade känt med dem stackrarna som liksom inte egentligen var berörda, men samtidgt så hade varit f-n så rätt för så där beter man sig verkligen inte!!

O kan någon förklara för mig varför de envisas med att inte ha någrar tröjor på sig????

Hörde iaf att herr W-gård, ni vet han med rappa käften sagt nått kul, kommer inte exakt ihåg, men det var nått o stil med:
"Grabbar köp er ett gymkort el sätt på er tröjorna.." (hmm som sagt nått i stil med det kommer som vanligt inte ihåg exakt!)

Ja det behöver jag ju egentlgien inte säga för det förstår nog alla, att liksom fans är ju egentligen skitbra, o det är ju ofta stå som får igång resten av publiken så de gör ett skitbra jobb, MEN ibland verkar det tyvärr vara så att just borta matcher så åker  många som bara vill dit o slåss o ja det är ju mest tragiskt...När vi var på bortamatch i sthlm såg man tydligt det här igen... Vi fick inte ens gå ut en period o snacka med en vän som befann sig på andra sidan, för de var tvungna att spärra av sdorna mellan fansen så det inte skulle bli bårk. Patetiskt! Så det tråkiga är ju att detta egentligen bara rör ett fåtal personer, men det drabbar ju tyvärr fler än de som beter sig illa.. så skärpning!

lite dåligt med uppdateringar jag vet...

Jag ska inte gnälla :-) meeeeen jag har varit ruksigt trött de senaste dagarna. Orsaken harj ag glasklar för mig, är egentlgien flera orsaker. Dels dessa utbildningsdagar/förbättringsdagar med jobbet, man blir sååå trött i huvudet efter det, säkert lite på spänn över hur det kan bli o samtidigt försöka säga saker som man känner kan göra saker bättre utan att trampa nån på tårna, ja mn blir trött... Sen var det ju allt grubbleri med skolan som egentlgien avklarades snabbt, Kalrt jag ska gå, msåte ju iaf köra på, händer oförutsedda sakrr längs vägen får man läsa det på bästa sätt då, kan liksom inte bara tänka OM hela tiden...MEN där var det nervositet innan jag pratat med min boss o sagt till kollegor, men som ni redan sett fick jag jättebra respons! Den tredje orsaken till min ordentliga trötthet är självfallet fredagen på jobbet som var nästintill obeskrivlig, vårdcentrlaen hade i princip varit stängd i 2 dagar = gissa hur mkt det fanns att göra denna fredag.....


Men nu är det söndag o krafterna har kommit tillbaka... :-)  Helgen har varit lugn o skön, fredagen var jag vaken ruskigt länge, kudne inte sova av olika skäl (kanske övertrött), men ja det var en rätt mysig fredag kväll, lite det jag behövde.. Igår så gick jag o gummz ner till CC o hämtade bilen, det tog sin lilla tid kan man lugnt säga ha ha.. Gumman skulle ju göra snöänglar o gå i snön.. Men skönt med friskluft! Efter det var det lussefika med lite kidz o ladies o vi kikade matchen, trevligt!

Idag harj ag ett impssible mission: Packa tillräckligt med grejjs ni vet overaller o kläder, skor till gumz för att stanna kvar i norr, samtidigt som jag msåte tänka på att klapparna ska få plats hem... Johan skulle eg bara kommit hem 21.23 o nu blir det eg ännu kortare, 22a-23e då han kom med i landslaget, (Grattis Älski!!!!) men det innebär att han oxå är borta från 16, hmm så den i princip tomma väskan han skulle komma med, funkar ju inte längre .. Ja även en del andra praktiska detlajer som msåte kirras där: Jag o t skulle ju åka tåg på tisdag MEN tar vi tåget nu har jag o j ingen bil där när vi kommer tillbaka.. så kanske vi får ta bilen nu, MEN jag tror inte min tågtickets är avbokningsbara... HMM ja ja vi får se, jag hoppas iaf johan ska hinna lämna trunken i bilen känns lite onödigt behöva släpa den till norr...


oj oj oj mkt ointressant bubbel idag.. men så är det smådetlajer som msåte kirras, upptar min tankeverksamheti dag :-)

puss på er

10arbetsdagar...

Kom just på en sak, att det kan inte vara många arbetsdar kvar med tanke på julledighet etc... nej mkt riktigt bara 10 jobbar dar kvar sen smäller det o man blir student igen!!

Idag har nog varit en av dem jobbigaste dagarna på jobbet ever, men rolig oxå, känner liksom att man blir duktig med ansvar, fast nja idag nästan övermäktigt... men det löste sig!

nu ska jag hoppa i badet, man känner sig så mkt frächar då, få duscha bort allt från jobbet, skönt skönt!!!

J har åkt till typ ängelholm idag de fick åka redan idag då det förlorade igår, hade annars fått åka lördag...
Känns lite tråkigt ha en gubbe som öfr det mesta kommer hem frustrerad o grinig... man gör sitt bästa för att peppa, men det blir lite tungt efter ett tag...

men men nu börjar min fredag kväll tack o hej leverpastej


2 dagar på kurs/utvecklingsdagar...

Innebär att man är lagom mossig i huvudet... och även som det så fint kan kallas "kommunikationstrött" = har man ägnat hela dagarna åt att kommunicera, så kan man bara känna sig just kontakttrött när man kommer hem. Ni vet lite som låt mig vara, ge mig space..Så faktiskt skönt j hade match ikväll så jag fick lite lugn o ro hemma =)

Känns jättebra pratat med min boss ang mitt beslut o nu vet alla, o jag fick många gulliga, rara o värmande kommentarer..De roliga är att flera personer utan att ha hört den andra personen sagt: Det kommer passa dig så bra du är så lugn o trygg...... Que!??????? hmmm känns inte så men visst fine kanske det upplevs så o det är ju bra :-)

I övrigt så kan jag inte låta bli att känna mig lite sad över en sak. Även lite besviken över att personen satte mig i den sitsen. För det handlar ju absolut inte om att inte vilja hjälpa utan mera sunt förnuft!!

nu kontakttrött!! o snart sängen!!


får bli en summasummarum:

* Lördagen var riktigt trevlig, ja family franz gjorde väl en bra onödig utflykt men likväl en sån utflykt som är rätt typisk för just family franz... men kvällen var superduper trevlig..

* söndagen spec fram till eftermiddagen går väl inte till historien som lika trevlig, urk mådde man...men sen sattes det igång o sorstäda i läggan...

* idag var det dags för mitt bedömning med kontaktläraren o studenten, gick prima ballerina...läraren jobbade på infektion o åter igen väcktes min jobba på sjukhuslust...

* Kikade in på studera. nu när man kom hem vad fan ser man: hihihihahahahahoohoh, chocken är total, fatta jag kom in, JAG  KOM IN på barnmorskeprogrammet. Måste varit att jag sa att jag så himla gärna ville läsa o berättade om att det varit mitt mål när jag först började läsa till ssk som gjrode det, samt mitt lilla brev som skickades med ansökan... Var alltså så här att en kvnna från programmet ringde mig för att berätta att jag måste komplettera med att skicka in min arbetade tid. Jag berättade som det var o sa att jag nog inte helt helt hundra men nästan kommit upp i heltid 12mån än o fårgade om det var nån ide skicka in pappret. Kvinnan frågade mig hur gärna jag ville läsa. O jag berättade alltså väldigt väldigt gärna o det där med mitt mål. Då sa hon ja man kan aldrig veta, ltie finulrligt och så sa hon attj ag skulle skicka in ett personligt brev med min ansökan o så fick vi se sen, samt attj ag skulle jobba fram tom utb startade i sånt fall... Ännu så  chokad men sjukt glad oxå. Inte helt bestämt mig än hur jag ska göra. Men känns som att jag vare lite dum om jag tackade nej, kommer bara fundera på varför i sånt fall.. Om saker sker längs vägen så får man ta det då, saker löser sig alltid...

* eftermiddan innebar även en liten tråkig stund men jag tror det kändes ok sen ändå.. Skulle ju åkt o myst med min dundergoa vän i sthlm imorrn, men biljetterna var så himla dyra nu  att det kändes lite mkt för en dag..Men jag vet o hoppas att vi kommer ses snart ändå, så då känns det lite bättre....

Imorrn måste jag fixa ett lucia linne till gummz, för på onsdag är man ju borta till sena kvällen med jobbet... måste även ringa till skolan för att fråga när utb börjar så jag vet när jag ev måste säga till jobbet...


snu dags sova

kram kram




 

..

Hippelihopp...
Idag har hela familjen varit ledig, hade egentligen velat snippa iväg till götet i helgen men insåg att det inte passade så bara i helgen så vi har bara myst hemma... Tagit en fika på ikano, där vi sprang på ett rart par som vi surrade bort en stund med... Trevligt!

Gubbz har glidit iväg på lekkväll/spelafton, o jag hann glida iväg ner till ikano igen o shoppa lite saker, men nej jag ska lämna tillbaka dem imorgon... Skulle vilja ha nått "fint" eller fint men ja nån nicig topp till imorgon men nej jag tror nog det får bli nått gammalt skräp från garderoben istället...  för imorrn är det alltså min tur ha lite skoj, o ja det ska bli dunder mys!

I övrigt har vi snackat om en annan sak, tror vi bestämt, kul kul o jobb men ja lövvli...Saknat länge!

Hur kan hon veta??

Gumman verkar redan veta...
Hon sa nämligen:
"Mamma så här måste man ha när man dansar"




Log stort för mig själv o tänkte: "Hur sjutton kan hon veta det??!!"
För så är det ju, man skulle nästan behöva ha så där på dansgolvet med tanke på alla odörer som man numera fakitkst känner när man är på dansgolvet, Lukterna är allt från prutt, till svett, till rap..o det skvittras med glas... ja ni vet...Så skyddsutrustning vore nästan att föredra.. =)

inte bra!

Nån annan som upptäckt det där farliga erbjudandet som de har på maxi??!!

Till råga på allt har erbjudandet funnits under en längre tid nu. Inser dem inte att det kan ha allvarliga följder för jennybennys hälsa??!

De har alltså 2 bamse chokladkakor för 29pixidaler. O gubbz envisas alltid med att köpa det, o ja jag protesterar väl inte direkt, o sen smyger jag titt som tätt till skåpet o mumsar i mig nån bit.. NOOOT GOOD men fan så gööttt...

Hoppas hoppas de tar bort erbjudandet snart..

...

Hostiga huset!!

JAdå som tidigare skrivet är båda min älskisar i lite risig form.. Gumman fick komma hem tidigare från dagga pga att hon var sjukis. Detta resulterade i att jag tom fällde en tår på jobbet iom att jag måste vara hemma imorgon. Ja jag är ju inte den som vill ställa till det för andra o som läget är nu vet jag ju att när man är borta blir det tungt för dem andra, så det varför därför en tår fälldes, barmhärtigt av mig he he... I övrigt togs det upp en del saker på vc mötet som jag ej orkar orda om, är ju så läget är.. Fast just ja glömt säga en rolig sak som gjorde mig stolt. en av läkarna ska sluta o börja på en vc som ska bli privat o jag har fått höra på omvägar att jag var en av sköterskorna hon gärna ville skulle följa med som hon nämnt för sin nya arbetsgivare. O det är ju alltid roligt höra...men jag blir min vc trogen, ha ha

Jag är iaf glad för nu har jag bokat om flygticketsen , wiihhooo, vad kul o skönt. Så marran räkna med mig!! :-)








...

Hopp o hej solen skiner, snart dags hoppa i kläderna o gå till vårdcentrlen för att lyssna på personalmöte sne utvärdera med studenten... Känns iaf bättre today, ja det var lite ledighet jag behövde. samt att få veta att jag nog får ledigt dem där dagarna innan jul. Det är som alltid när det börjar närma sig hemgång, då längtar jag hem som få. Vill bara få komma hem till mitt snörika norrland nu, bara få vara o mysa. O snart snart ska jag ju det, löövvvli!!!!!!

Kikade in på studera.nu idag, bara för att kolla läget, men kan inte säga jag blev nått klokare, bara vänta o se, ska väl mest troligen inte gå även om jag kommer in men vi får se.. det lär jag ändå inte göra 99 sökande på 20platser ... men men ni känner ju mig, nyfiken är jag ändå :-)

Igår trodde jag att jag höll på att bli sjuk, ,kli ihalsen som f-n men känns bättre idag. Gubbz är i lite krasslig form o skulle visst få lite pillz av doktorn idag, tindriz är nog oxå på väg bli lite krasslig. Hoppas hon haft en underbar stund på dagis idag. de skulle nämligen i väg till gamla lkpg o dansa runt granen o sen gå o fika på mitt favvocafe.. MEN morgonen började med att vi knappt hann dit. Jag var /ÄR säker på att johan sa 10 min över nio. så nio på morgonen stod vi som bäst o bråkde o matt sätta p åsig vantarna el ej, när telen plötsligt ringer o det är fröknarna som lite stressat ringer o frågar var vi är, då visar det sig att det var 10min I 9. Hmm var bara springa iväg till dagis, o jag hoppas nu de hann med bussen,1 fröken väntade på oss med 2 barn o skulle springa ikapp de andra..Ska nog köpa fröknarna lite candy idag,som plåster på såren för att de fick stressa pga av oss!


Just ja min bror bla har sagt det var lnäge sen det var några bilder här, spec på lilldamen då, ska föröska fota lite snart så får ni se...  I helgen kommer det säkert

kram kram

tröttmössa nummer ett!

Ja vad fan  kan låta lite tjatigt, men så är det.. Är tröttare än den tröttaste ...
Lite tecken på det är dessa saker_
* Igår när jag skulle ge ett implantat, en Sviiiiiiiiindyr injektion/spruta, så yckads jag på nått vänster glömma ta av en skyddshylsa, (finns 2 modeller som jag gett, o bara av farten , TRÖTTHETEN, så glömde jag det) kände ruskigt stor stress  inombords när jag upptäckte det, för hade jag pajjat sprutan så hmm hade det inte varit så kul En ynka spruta kostar ca 3000kr! Mentur som var var S med o vi kunde pilla loss det där, på ett bra sätt. Paienten var dessutom nöjd efteråt o sa, det där gjorde inte alls ont. Vet inte om ni vet vad implantat är men, då talar vi om ruskigt tjocka nålar, nästan som en blyertspenna , så det är liksom inga roliga sprutor heller...  Men men jennybenny löste det hela..


Idag har jag bara virrat hela dan...
* Först kom jag på att jag helt totalt GLÖMT, hör ni vad dumt, jag hade helt totalt glömt betala alla räkningar. Har aldrig hänt innan, visst kanske nån gång meddvetet att man skjutit på nån. MEN aldrig glömt o dessutom inte tills den 2a...fick lite panik o det var bara sätta igång o betala... (gjorde att jag fick tokstressa till spinningen)...

* I en korsning med rödljus o överångsställe, så hade cyklisten grönt o cyklade, vet ni vad jag gör sen. jag KÖR, står helt still i mitt huvud, vad fan jag har ju ännu rött, trots att han cyklat över...

* Mitt i spinning passet så kom jag på att jag inte hade en aning om var jag lagt bilnyckeln om jag ens om ihåg ta ut den ur bilen när jag sprang in på gymmet, så då kunde jag knappt släppa tankarna på det under resten av passet...tur som var så låg den i jackfickan...

Så det känns som att jag liksom lever i min egen lilla tröttbubbla nu, Kan lova jag börjat med nedräkning till julen! Tror förresten jag får ledigt veckan innan jul wiihhhhhoooooo!! men kan inget helt hundra säga än..  Ja ja ser fraemot helgen o lite surr med ladies, känns som att det kan vara välbehövligt, koppla av lite genom det...

Men men nu ska jag snarkelisnarka...