...

Hopp o hej solen skiner, snart dags hoppa i kläderna o gå till vårdcentrlen för att lyssna på personalmöte sne utvärdera med studenten... Känns iaf bättre today, ja det var lite ledighet jag behövde. samt att få veta att jag nog får ledigt dem där dagarna innan jul. Det är som alltid när det börjar närma sig hemgång, då längtar jag hem som få. Vill bara få komma hem till mitt snörika norrland nu, bara få vara o mysa. O snart snart ska jag ju det, löövvvli!!!!!!

Kikade in på studera.nu idag, bara för att kolla läget, men kan inte säga jag blev nått klokare, bara vänta o se, ska väl mest troligen inte gå även om jag kommer in men vi får se.. det lär jag ändå inte göra 99 sökande på 20platser ... men men ni känner ju mig, nyfiken är jag ändå :-)

Igår trodde jag att jag höll på att bli sjuk, ,kli ihalsen som f-n men känns bättre idag. Gubbz är i lite krasslig form o skulle visst få lite pillz av doktorn idag, tindriz är nog oxå på väg bli lite krasslig. Hoppas hon haft en underbar stund på dagis idag. de skulle nämligen i väg till gamla lkpg o dansa runt granen o sen gå o fika på mitt favvocafe.. MEN morgonen började med att vi knappt hann dit. Jag var /ÄR säker på att johan sa 10 min över nio. så nio på morgonen stod vi som bäst o bråkde o matt sätta p åsig vantarna el ej, när telen plötsligt ringer o det är fröknarna som lite stressat ringer o frågar var vi är, då visar det sig att det var 10min I 9. Hmm var bara springa iväg till dagis, o jag hoppas nu de hann med bussen,1 fröken väntade på oss med 2 barn o skulle springa ikapp de andra..Ska nog köpa fröknarna lite candy idag,som plåster på såren för att de fick stressa pga av oss!


Just ja min bror bla har sagt det var lnäge sen det var några bilder här, spec på lilldamen då, ska föröska fota lite snart så får ni se...  I helgen kommer det säkert

kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback