..

Jaha så har ett år till redan gått snart..
Fattar ni vart tiden tar vägen egentligen?? Inte jag. Det ni vet att jag vet är att jag ju helst inte vill åldras mer. Inte mkt mer iaf. Fast jag vill ändå få ta mina kliv framåt. Jag vil bli barnmorska, kanske få ett till kid, vara lika galen o busig som jag är, vem vet kanske få mig en fin lya... Men jag vill gärna fortsätta vara en sisådär 28 resten av livet. Ja jag trivs superbra med denna ålder. Visst finns det stunder då man tänker, fatta vad kul man hade när man vara 16-18. Men nej vad fan det här är en ruskigt bra ålder, man är ännu något så när fräsh (ha ha) , man busar, kan festar loss nån gång o har trevligt, men samtidgt har man sin familj, lilldottern som man älskar mest av allt. Man är dessutom trygg i sig själv, vet (host host iaf rätt bra) vem man är, fast ändå liksom i ett utvecklande stadie...Dessutom roligt att man vverkligen kan ha roligt med alla ålder, jag har lika roligt med dem som är bra mkt yngre än mig själv som äldre (självfallet inte alla, men ni vet finns olika personligheter)  O nej mamsen o alla andrra jag VET att livet inte tar slut för att man blir äldre... Men nej jag vill vara 28 punkt slut, jag vill inte ha utflugna barn o tycka på spåret är det bästa som finns.

Men till året som gått nu då.....
Ja vad har då egentligen hänt 2008, ja vad f-n det har jag nog redan glömt, har inte tid sitta o nysta idet nu, får bli ett senare inlägg. Måste hoppa i duschen nu o så ner till hallen sen o kika på lite match..

så tjohop tjoehej, tjofräs på er allihopa där ute...
Stressa nu av o ta lite nyårsledigt o fira in nya året bra!! Det tänker jag göra, visserligen rätt soft men förhoppningsvis med goda vänner, skratt o mys!!


Ciao ciao!!

(kommer nog säkert nått inlägg imorrn med he he)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gott Nytt År på er!! Hoppas ni har/har haft en trevlig kväll :-)

Sköt om er!

Kram, Anna, Henrik och barnen

2009-01-01 @ 01:04:38
Postat av: Sanna

God Fortsättning Hjärtat!!

Hoppas ni hade en härlig nyårsafton?

Puss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback