Fattar man inte att man bara förstör!!

Åhhh f-ck jag kan bli sååå irriterad o less på såna där neandertalare som bara ska förstöra matcherna, vad sjutton hur kan man eg kalla sig fans när det enda man gör är ställer till det för andra supportrar o dessutom för sitt eget lag i form av att försena matchen o dessutom skapa negativ publicitet o klang för hela cluben!  Var nära hela bortastå tömndes o ja visst jag hade känt med dem stackrarna som liksom inte egentligen var berörda, men samtidgt så hade varit f-n så rätt för så där beter man sig verkligen inte!!

O kan någon förklara för mig varför de envisas med att inte ha någrar tröjor på sig????

Hörde iaf att herr W-gård, ni vet han med rappa käften sagt nått kul, kommer inte exakt ihåg, men det var nått o stil med:
"Grabbar köp er ett gymkort el sätt på er tröjorna.." (hmm som sagt nått i stil med det kommer som vanligt inte ihåg exakt!)

Ja det behöver jag ju egentlgien inte säga för det förstår nog alla, att liksom fans är ju egentligen skitbra, o det är ju ofta stå som får igång resten av publiken så de gör ett skitbra jobb, MEN ibland verkar det tyvärr vara så att just borta matcher så åker  många som bara vill dit o slåss o ja det är ju mest tragiskt...När vi var på bortamatch i sthlm såg man tydligt det här igen... Vi fick inte ens gå ut en period o snacka med en vän som befann sig på andra sidan, för de var tvungna att spärra av sdorna mellan fansen så det inte skulle bli bårk. Patetiskt! Så det tråkiga är ju att detta egentligen bara rör ett fåtal personer, men det drabbar ju tyvärr fler än de som beter sig illa.. så skärpning!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag undrar också hur många "Fans" tänker då de så fint kallar sig så...? Inte sjutton kan man kallas för det då man bara går in för att förstöra. Hua!

MEN Grattis till Johan som kommit med i landslaget, det är han värd! Kul Kul!



Jag saknar er och hoppas ni mår BRA!

Ta hand om er, vi hörs.

Bamse pussis!

Postat av: Elin Blom

Grattis från oss också till Johan. :-D Nu har Johanna börjat flytta i möblerna. Ska bli så spännande att se hur hon får det samtidigt som det känns sorgligt att farmor och farfar aldrig mer ska bo där. Men sådant är livet.

2008-12-15 @ 20:27:07
URL: http://alvlos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback