..

Lyckades klanta mig igen:

Våra fönster blir jämnt så smutsiga, kanske för att vi har en liten dam som springer dit ibland när hon hör el ser nått spännande, så ajg tänkte putsa dem lite idag, hmm så insåg jag att vardagsrummsfönstret var gode skititgt på utsidan, så ut drarj ag flaskan o sprutar på... hmmm insåg rätt snabbt att jag tror jag lärt mig man inte ska putsa fönster ute i minusgrader, gick inte så bra ha ha ha... ja vad fan lite renare o lite flammigare blev dem ha ha.... Men isnidan är iaf bra ren :-)


Har ännu knappt klätt mig i kläder man kan visa sig ute i,  men rött skönt det med, har inte bestämt mig om jag ska gå till gymmet sen el om jag bara ska gå på en ordentlig prommis rätt skönt bara med frisk luften. J var iaf rätt söt när jag sa jag skulle gå o gymma. Lät han lite orolig o sa "ta det försiktigt" jag hajjade genast till o liksom bara va, ta det lugnt vad menar du?? hehe vet inte om han menar pga min aggresion el nått annat he he min sötnöt är han iaf!!
Blir lite nervig,kanske ska lira idag då nån annan kanske var risig i kistan, ja bara vänta o se,vore kul!, (såklart inte kul för han som är risig i kistan ha ha.. o inte eg heller bara att få spela därför men vad fan man får va nöjd med det lilla... :-)    ) men hoppas det går bra då, lite jobbigt med alltståhej kanske..

Har inte direkt nån matlust, men inte bra med alla gosaker som finns här, fan alltså, man vill ju inte bli stor som ett hus innan det här är färdigt.. men lite gotta o lite träning så blire nog bra. Men frågan är vad man ska hitta på att äta. Ni vet såna här dar är man typ inte är sugen på nått... Till lunch/frukost blev det som vanlgit mackor o oboy, måste ju hitta på nått annat till middag..

Hade velat gå på bio i em men mina flickor var inte i stan, trist...Jag skulle vilja se Austrailia o den vill gubbz promt inte se.. men jag vill =)
Iaf rätt skönt  J tog bilen ananrs vet jag att jag för länge sen befunnit mig på ikano med alla andra o trängts i rean, nu hade jag tänkt gå dit men får liksom inget gjort idag, förutom mina klantigheter med putsningen av fönstret.. Är även lite lazy idag med flit, för jag vet vilken h-vetes dag det blir imorrn på jobbet, fyyyy f-n alltså kommer vara kaos. Jag hoppas jag sitter i tele o kanske har mottagning. Med min tur har jag säkert posten o meddix oxå, o där kan ni ju bara gissa hur mkt ärenden som trillat in efter alla helgdagar.. o ingen avsatt tid för det brukar det vara heller så tufft hinna med...

Just ja vet inte om jag berättat att jag kanske ska börja jobba extra på SVR vore skitskoj. En vän jobbar där o har snackat lite med bossen, skulle höra av mig efter helgerna, vi får se, men ltie kul o bra erfarenhet tror jag, skulle se bra ut på cv'et ha ha

Kommentarer
Postat av: Elenor

Tror man kan sätta typ t-röd i vattnet, inte helt säker på att det var t-röd det kan ha varit nåt annat också :) Det ska i alla fall innehålla sprit så att vattnet inte fryser. Ett husmorstips jag lärt mig av Anna. Men jag rekomenderar att dubbelkolla med henne först innan du försöker, jag är ju inte så bra husmor :)

2008-12-29 @ 17:45:00
Postat av: Anna

Husmor måste inflika att hon inte riktigt vet vad Laura pratar om.. T-röd i vattnet?? Låter avancerat! Kan inte riktigt komma på vad det var. Men minns att jag såg det på "Äntligen hemma" när den här engelska städtanten gav ännu ett av sina oumbärliga tips ;)

2008-12-29 @ 21:57:56
Postat av: Cammi

Jag tycker t-röd i vattnet låter farligt :-) Fast jag är inte rätt person att fråga om råd när det gäller att tvätta fönster för jag är värdelös på det, brukar se värre ut när jag har gjort det än vad det gjorde innan :-)

2008-12-30 @ 12:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback