2 dagar på kurs/utvecklingsdagar...

Innebär att man är lagom mossig i huvudet... och även som det så fint kan kallas "kommunikationstrött" = har man ägnat hela dagarna åt att kommunicera, så kan man bara känna sig just kontakttrött när man kommer hem. Ni vet lite som låt mig vara, ge mig space..Så faktiskt skönt j hade match ikväll så jag fick lite lugn o ro hemma =)

Känns jättebra pratat med min boss ang mitt beslut o nu vet alla, o jag fick många gulliga, rara o värmande kommentarer..De roliga är att flera personer utan att ha hört den andra personen sagt: Det kommer passa dig så bra du är så lugn o trygg...... Que!??????? hmmm känns inte så men visst fine kanske det upplevs så o det är ju bra :-)

I övrigt så kan jag inte låta bli att känna mig lite sad över en sak. Även lite besviken över att personen satte mig i den sitsen. För det handlar ju absolut inte om att inte vilja hjälpa utan mera sunt förnuft!!

nu kontakttrött!! o snart sängen!!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Fullt med kryptogamer i skallen här också. Utanpå med förresten...



'Kommunikationstrött' var ett ord jag aldrig hört men som flyttar in i ordförrådet nu. Det var nog ett av de bästa ord jag hört på länge. Mitt i prick (ibland)!



Kram på dej!

Postat av: Marran

Hej gumman!!!

Är just hemkommen från förlossningen!!! Hur ROLIGT som helst att vara där!!! Förlåt om jag inte ringt upp, men jag har haft praktik och fullt upp! och jag vill ju inte bara ringa några minuter, vill ju ha lite tid! Men jag ringer inom de närmaste dagarna, det lovar jag!

Kram Marran

2008-12-11 @ 22:44:30
Postat av: Elenor

Grattis, det kommer att passa dig jättebra!

2008-12-12 @ 08:50:35
Postat av: Anonym

ja det är ett bra ord :-)



Tackar...





marran marran vad kul oj oj kommer säkert fråga massa sen..

kramiz

2008-12-13 @ 12:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback