julklappsshopping som heter duga..

Oj oj nästna klar med klapparna nu.. Skönt bara 2 delklappar kvar, Som vanligt de knepigaste kvar gahhhhhh.

Säg mig en sak varför är pappor så svår att köpa till?
Eller ja de är svåra om man inte vill köpa det man alltid köper, typ en whirre, skjorta, nya fina skinnhandskar, bok el likanade, Hitta på nått extra skoj nej det är svårt...(nu tänker jag inte på johan för till han skulle jag kunna handla hur mkt som helst..utan till pappa pappa)

Var jättemys träffa E eller som vi kallar hon Laura idag, blev x antal timmar på stan. Men det var jättetrevligt.
Damen som ska ha parrryt soon ringde med, fan ska bli jättekul på lördag. Ser framemot!

Återigen förtydliga så inga missförstånd sker. Vi är absolut inte på väg någonstans what so ever. Det är linkan o laget därtill som är vår stad o vårt team! Det är bara en lite tyngre period just nu. Eller reaktion startade nog eg pga bänkningen o inte en enda spelminut för det var som sagt ett sjukt beslut. Men men Bara kämpa på, ta nya tag o resa upp igen! Julledigt med mys gör susen!!!

Men det vet ni ju, det här ju liksom min sida att bubbla av mig lite på... Oerhört skönt få lätta på trycket ibland varav det säkert kan te sig som att man är gnällig o inte tacksam över hur bra man faktiskt oxå har det. Men det vet ni oxå är. För det mesta så är det faktiskt super i livet. Men när jag är lite sad o nere är det skönt få skriva nån rad om det med! o eg var jag la inte så sad nu heller mest bara mkt frustration över en situation man ej kan påverka =)

Stora stora pussar till er alla där ute! Hoppas ni oxå får en skön ledighet med massa kärlek o mys!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback