10arbetsdagar...

Kom just på en sak, att det kan inte vara många arbetsdar kvar med tanke på julledighet etc... nej mkt riktigt bara 10 jobbar dar kvar sen smäller det o man blir student igen!!

Idag har nog varit en av dem jobbigaste dagarna på jobbet ever, men rolig oxå, känner liksom att man blir duktig med ansvar, fast nja idag nästan övermäktigt... men det löste sig!

nu ska jag hoppa i badet, man känner sig så mkt frächar då, få duscha bort allt från jobbet, skönt skönt!!!

J har åkt till typ ängelholm idag de fick åka redan idag då det förlorade igår, hade annars fått åka lördag...
Känns lite tråkigt ha en gubbe som öfr det mesta kommer hem frustrerad o grinig... man gör sitt bästa för att peppa, men det blir lite tungt efter ett tag...

men men nu börjar min fredag kväll tack o hej leverpastej


Kommentarer
Postat av: Cammi

Kan tänka mig att det är tungt med en grinig karl efter en förlust...är nog så jobbigt med Stefan som bara sitter i tv-soffan och tittar på matcherna ;-)



Så kul att du bestämde dig för att plugga, tror du tog helt rätt beslut! Dessutom är det ju väldigt skönt att vara student ;-) Ja, förrutom när alla andra får lön och man själv får csn!

2008-12-12 @ 19:39:39
Postat av: Anonym

he he ja det är trist nu rä det ju så att han inte bara grinig vid en förlust, lite andra saker bakom med.. men he he kan tänka mig stefano blir upprörd :-)



Ja det känns faktiskt helrätt, man msåte liksom ta chansen o så får man se lite sen då.. men mitt mål är ju bm så det är kalrt jag msåte börja! Ja det är ju det sura, fick nyss rätt bra löneförhöjning plus att det skulle höjas even more nu i januari så det känns ju surt..men men väger ändå upp att läsa det här spännande :-)



stor kram på er

2008-12-13 @ 12:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback