Äntligen!!

Ja det var på tiden fakitkst... vi har väntat o väntat på att vännerna ska flytta efter o komma ner o göra stan med oss o äntligen är de här.. ha ha skämt o sido, men jag ska inte sticka under stolen med att jag känner mig glad i kroppen över att gofisarna är här. Var så trevligt träffa A idag o surra o bara gå o egentligen inte göra nått spec, man blir ju liksom lite halvdöd i denna stekande värme men vad gör det. Jag tycker om hennes sällskap. Så ett stort välkommen till dem!!

Ikväll bär det nog ner till hallen o kika på ispremiären, ja bara för att det är lite småmys o man ändå inte har annat för sig, ja det blir nog lite nice!!  tänka sig nu börjas det igen..

Men men ska nog vara lite flitig o ta tag i o fålla upp de där gardinerna i vardagsrummet nu, börjar kanske vara dags host host =)

Det finns en liten skrutta som jag faktiskt saknar rätt mycket, jag hoppas vi ses snart o ja det blir lite som vanligt, eller iaf vi hänger lite, ja för den skruttan saknar jag massor i mitt liv! Man kanske inte kan säga att vi var som B1 o B2, el helan o halvan, eller trazan o bananarne.. men vi var iaf vi o hade alltid skoj, ja för det mesta iaf.. i miss that a lot!

puss på er gofisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback