my phone is dead..

jeppzipepsi, som många av er vet, har den ju sett för tazzzzikg ut en längre tid men jag har liksom dragit ut på att grejja en ny... men men tillslut fick den alltså tuppjuck, stör mig massor, den var på o det var lite missade samtal o nya mess o grejjer.. . men nej, hmm fanskapet gick inte använda, vissa knappar är helt kapoot o funkar noll.. Hmm så det blir att brumma o  köpa en ny nu efter jobbet... Hoppas hoppas bara att alla numrena är kvar, ja mångas nummer kan jag ju utantill eftersom jag alltid varit så att jag haft lätt för soiffror, ja siffernörd he he.. Men ni vet de numrena man har men inte använder så ofta men såklart ändå vill ha kvar... o vissa gånger verkligen behöver (ja ni vet till anant än mys surr o uppdateringar):

Som den gången gubbz hade farit o låst mig ut o det var match, där stod jag utelåst med en trött tjej, som nyss slutat med blöja o hade inget ombyte. dessutom vet ni ju hur de brukar se ut efter en hel dag på dagis.. ha ha kanske inte renast i stan., ja det må ju vara men att åka på match utan blöja från kl 17 till 22 o inget ombyte nja det funkar inte riktigt. Tur som var så vet ja ju massa andra mammzingar som oxå går på match. Pinglade genast 2 av dem o vips fick jag blöjor o ombyte....   =) =)


så ny mobil står på dagordnignen idag...
Känns helt ok att jobba, om än jag blev liiiite svettig närj ag först kom in på mitt rumo det låg lappar till höger o vänster ,men men jag har rett ut de allra mesta finfint o läget känns under kontroll, men ja ni vetk anske lite så där små vimsigt som det brukar vara första dan efter långledigt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback