Uppdatering...

Idag har vi kilat på stan o föröskt hitta nått att ha på oss på happeninget vi ska på i helgen, gick rätt fint dock fattas ännu en del:

Jag vill ha:
* Mörkbruna el mellanbruna klacckedojs..
*En offwhite/beige ni vet typ bolero aktig grej el sjal...
*samt pärlarmband

J behöver:
* Nya pjucks

Men men hittade inte detta idag, är liksom i valet o kvalet ang skorna, finns så många helt sommriga modeller, ni vet lite mer öppna , somriga, passar nog fin fint på brölloppet men samtidigt känner jag att jag gärna köper ett par som jag kan ha längt in på hösten med jeans till, eftersom färgen på skorna passar så nice in på hösten... hmm svårt svårt.. ja ja vi får se. Undra om man vågar vara djärv o chansa på att hitta skorna i sthlm på fredagen, J säger han ska det, men att vara kille e ju liksom lättare, en annan vill ju ha ett par riktigt schyssta pjucks.. ja ja we will see...

hmm ska iaf boka hotell nu... får bli nära där bröllopsesten hålls, om än det är lite längre till stan men men skönt  vara nära där man ska vara...

ja ja lite bilder från dagarna som gått annars (ja iaf lite av vad vi gjort)


På väg ner till båten för lite badutflykt..


mina mysälsklingar!!


Gumman trivdes galant i flytvästen..


"Farmor, "Farfar" o såklart Molly  & Texas


Mini frallan





På väg på stan...

Har även hunnit med lite gocart race.. okej hur det gick förtäller inte storyn... men men
dags äta lite dinner

Kommentarer
Postat av: sussi

jag ska till staden imorgon och leta lite till ett dop/30års fest. Ibland är det verkligen lättare närt man liksom inte alls vet vad man ska köpa, när jag letar något speciellt hittar jag det sällan... Kram kram!

2008-07-07 @ 20:44:05
Postat av: Anonym

ja jag vet hur et är.. bra mkt lättare då... O nu när jag hittat min klänning o liksom msåte ha det där till så attans vad lurigt det blir, skor blir la eg inte så svårt, bara det att jag verkligen vill ha ett par supransfina som jag använda mkt i höst oxå.. så vi får se.. men ja ska nog vara djärv o kika i sthlm.. Lycka till hoppas d hittar dig nått fint! o att ni får skoj på själva placet som kläderna ska bäras på =)

kram

2008-07-08 @ 10:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback