vädret suger..

just nu suger vädret stort... fy rackarns vad det blåser o är kallt , burr burr.. gör att jag genast börja kika mot sydliga breddgrader, åhhh vore mys, men gubbz är lite mera svårflörtad... ja ja.. vi får la se..

Kommentarer
Postat av: Sanna

Detta vädret... Vi hade det såå fint då vi var i huvudstaden och tanken på att fortsätta semestern i samma anda verkade GOD. Minst sagt. Men men, imorgon åker vi till landet och vädergudarna lovar regn. Såklart. Jag skall bada i protest!



Kram på er mina godingar.

Sanna

Postat av: Cammi

Visst är det tråkigt med detta väder, man vill inte vakna på morgonen för det känns inte värt att gå upp :-)



Kom gärna förbi nån dag, tis o ons jobbar dock stefan dubbelpass (6-22). På torsdag är stefan ledig och jag börjar först 16, på fredag är vi lediga båda två men kl 18 ska vi på 40 och 50 års kalas! Så tors el fredag passar oss utmärkt :-) Thilde vill nog gärna visa Tindra sitt rum ;-)

2008-07-06 @ 22:09:21
Postat av: Lotta i Linköping

Hej!



Jag har ett låååångt svar till dej inne hos mig.



Håller med om att vädret suger. Faan va trist!



kramkram!

2008-07-06 @ 22:31:01
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Anonym

Sannis: Ja vad kul ni hade grat väder, hoppas på det i helgen oxå då vi ska på bröllop =).. Vad mys åka ut ill landet, hoppas vi får ses snart kram kram



Cammi: oki torsdag passar nice i sånt fall på fre åker vi ju ner till sthlm.. så om det passar för er dyker vi gärna förbi då..

JA idag var ju vädret ltie bättre kul kul =)..



Lotta: Oki , jag hoppas såkalrt det är trist ni har dålgit väder, men känns faktiskt liiiite bättre ändå, hatar ångesten med att det är gassande sol hemma i söder o piss här... ibland vill man liksom klona sig... Hälsa gubben o gratta i förskott, ska föröska komma ihåg på lördag med, men vi ör ju på bröllop då så kan rätt slinka ur tanken då..kram

2008-07-07 @ 16:49:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback