STÖLD!!!

ja det var vad MODO lyckades med iförr går, kan inte uttrycka mig i andra ord, de stal helt enkelt segern fan så arg jag var =) Står det 12-0 i skott där ett tag o slutar med 17-4 då ska man baske mig lyckas peta in en ynka puckjävel. ´Nåja får hålla tummarna lika tok hårt idag!!!

Idag saknar jag gumman så mkt så jag nästan börjar gråta när jag tänker på henne! Har gått hela tio dar redan, måste säga att det först idag börjar kännas som så länge. Man vet att hon har det så bra o gör roliga saker o jag har vart så trött o vilat upp mig lite o hittat på niciga saker jag inte kunnat annars. Men nu känns det tomt, gissa om hon ska få en hård kram när vi ses, ni anar inte!!!   Men är ju inte så länge kvar, fast jag hoppas innerligt på en 7e avgörande för då baske mig vinner "vi"!!!

Igår (precis som idag) var det en superduperdag, vi premiärade på bosses, mums säger jag bara. En mkt god glassbar. Måste bara nämna deras slogan som låter lite kul: "Ett slick så är du fast" Garv ha ha
Johan hade lite småsaker att stå i som han nte visste hur länge de skulle ta. Det börjar väl även ta ut sin rätt nu med matcher varann dag, för vi var sååå slöa sen på kvällen ,somnade jättetidigt i soffan. Så igår fick vi faktiskt nobba 2 grillförslag, trist men vi måste garanterat ta igen det här snart!!!!!

ska snart bege mig ut på en underbar morgonprommis, o sen kanske det blir ltie trist men sant att börja sätda ur huset lite, sejouren  här kan ju faktiskt va slut redan ikväll (fast det tror jag ej)  men hur som helst inte så länge kvar. Blir väl käka lite på nån utservering innan matchen, god ide Anna!! o sen nervpirr igen.

Så håll tummarna ikväll!!

Kommentarer
Postat av: Cammi

Håller med om att det var stöld förra matchen!! Vi höll alla tummar o tår för er i dag men inte hjälpte det!!! Men grattis till silvret för att försöka vara lite positiv i alla fall :-)

Ses snart!
kram

2007-04-14 @ 21:34:14
Postat av: Sannisen

Guuuud så trist våra kära vänner. :-(
Ni förtjänade verkligen att stå där, med guldhjälmen och allt... Men inte.
Gråt en skvätt och tyck det är trist, MEN som personen ovan försök snart att se det positiva! Tänk så långt ni ändå gick.

Vi saknar er, Massor!!
Kramis Sanna

2007-04-14 @ 23:53:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback