Varför lär jag mig aldrig...

Jag sa så klokt efter förrgårkvällen att aldrig mer!! Jag sa ju även det under kvällen då vi satt och gjorde detta, att jag inte kan dricka för sent men trodde att vid 19tiden var lugnt.

Det jag pratar om nu är alltså dricka kaffe för sent. GÅR INTE, fan nu har jag legat vaken till sena sena natten 2 dar i rad. Ja jag var dessutom så dum att jag inte bara drack kaffe första kvällen med anna o co. När jag kom hem på kvällen där så kände jag bara hur ögonen var som stora golfbollaro hjärnan gick på högvarv, inte en chans man skulle somna där. Hmm Bestämde mig då för att inte dricka kaffe sent på kvällen. MEN VAD GÖR JAG NÄSTA DAG: SAMMA SAK!!  trög fia!!! Ja Ida ringde o frågade om jag skulle komma över o käka nybakta muffins vid 20snåret o det kan man ju inte tacka nej till. Blev så klart kaffe till o jag tog dessutom påtår. Tröga tröga lilla jag! När jag låg där i sängen i går o föröskte sova  så var det liksom inte tal om det, jag såg både den ena o andra serien, fann en del som jag verkligen tycker om. Men ska jag orka mig hålla mig vaken så krävs nog en kaffekopp. Nej huga, jobbigt när man vill sova men känner hur hjärnan arbetar på för fullt.
Då tänkte jag på min kära mamma o förstod att det måste bli jobbigt för henne. Inte kul när kroppen går på högvarv hela tiden, jag hade verkligen blivit galen. Hoppas allt blir bättre snart kära mor!!

Nu verkar det verkligen som att sueprvädret det lovat kommer, SOLEN GASSAR  PÅ FÖR FULLT REDAN, jag har varit ut på en morgonprommis (var så illa tvungen)  o lämnat bilen på service, men det var tokskönt ute. Så ut på dagen får jag väl gå o slumra ute på baksidan o ta igen mig så jag orkar med kvällen.
Kvällen ska tillbringas på "Verandan" med ett gäng damer, kika matchen kanske käka o dricka något gott.
Hoppas hoppas de vinner ikväll!!!!!! Fatta då stämningen på lördag!! Så sjukt bara att matchen börjar först kl 19, måste väl ha att göra med kanal 5 antar jag.

Kommentarer
Postat av: cicci

Vi håller tummarna extra mycket ikväll.
Och vi tänker på er!
KRAM

2007-04-12 @ 10:00:23
Postat av: Anonym

Tack det kan behövas huga vad pirrigt!
(ännu emr idag när gubben ska spela, håller verkligen tummarna det ska gå bra!!!)

Tänker på er med!!
Bamsekram fr LKPG

2007-04-12 @ 15:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback