Grattis Alice & Co!!

Hörde en fågel viska  i mitt öra att Borås gått upp till allsvenskan, fan vad kul stort stort grattis till familjen Täng!!!!
Parta rejält nu o glöm inte raka er sen ha ha!!

Fan vad skoj är såååååå glad för er nu!!!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Myys-unge! :-D
Du är ju så go så det är inte sant.. Telefonerna går varma här hemma men jag skall isolera mig i badrummet och raka benen (slutspels-skägg! :-) och försöka bli av med illamåendet.. Undrar vart det kommer ifrån??!! *nynnar oskyldigt"
Hualigen så skönt att vår säsong är över och att de gick SÅ långt de bara kunde! Nu återstår en massa beslut angående hur till vidare vi skall stanna eller nappa på något av de erbudanden vi fått. Men gud, hur sjutton vet man att man fattar RÄTT beslut??
Vi håller ALLA tummar & tår för Linköping snuttan!! Skall bli så kul att följa och se.
Ni är värdefulla för oss!
Pussar i mängder.

Postat av: Cammi

Ska heja på er i dag när jag jobbar, be dem se till och vinna 4 raka nu så ni kommer hem snart!!!! Saknar er förstår ni väl! Har Tindra kommit upp än?

kram

2007-04-04 @ 15:02:43
Postat av: Jenny

Sanna: RÄTT beslut, hur många ggr fårm an itne rubbla på det i hockeyns värld, inte lätt att veta, man får föröska göra det som känns bäst. Mne tro mig vi vet hur det känns, itne alltid lätt välja. Ibland väljer man kanske mellan tryggheten hemma o känslan att prova något nytt vore bra, kan vara sjukt
svårt!! Men njut nu ett tag av visnten först!!!
Cammi: saknar er oxå massor, ska göra mitt bästa för att heja fram dem så vi får komam hem nån gång. gummzis åker uoo imorgon så idag må du tro vi pussas mkt hon o jag =)

2007-04-04 @ 15:07:39
Postat av: Jenny

opps inte många rätt där inte :-)
stressfia i farten, ska snart glida iväg o kika lite grejer innan hockeyn, fatta snart smäller det, är lite nervös ska jag erkänna!

2007-04-04 @ 15:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback