Här vänder det snabbt...

det som känner oss har lärt sig att med Family Franz får man vara beredd på att det mesta kan ske och det fort.... Våra snabba vändningar här har väl mest handlat om vårt boende. Var först inne på att bo här ute, sen hägrade stan, o nu är vi igen inne på att bo här ute. Jag hoppas verkligen verkligen denna gång på att det löser sig på ett bra sätt. Vore toppen för gumman bo där. Så håll tummarna kära vänner!!

Jaha nu var hockeyn avgjord blev MODO , hade väl hoppats på hv, pga den härliga stämmningen (kanske lite derbykänsla) o  det behändiga avståndet. Men motståndet kvittar eg det bästa är att et är final, känns ännu sjukt roligt.  Nu håller jag tummarna för att våra Goa gbg vänner ska fatta kloka beslut o komma ner till oss till helgen. Har iaf bokat bord På O ,så det vore sjukt skoj!! saknar er  vore trevligt träffas o surra massor!!!!

Hade nyss Anna & Patrik på beesök. Det är en bra sak med detta hockeyliv att man titt som tätt stöter på nya härliga människor som man lär känna (baksidan är ju att man kan få lämna dem fortare än man tänkt sig..)
Tycker verkligen vi ska göra slag i saken ang vår lilla danmarks/västkuststripp låter gööööörmysigt!!

Helgen som varit är första gången på mycket länge som jag o gubben faktiskt lyckats med att bara ta det lugnt. Var superhärligt att inte stressa iväg från det ena till det andra utan bara ta dan som den kommer o mysa, va i lekparken mm. Vi är enormt dåliga på detta men oerhört skönt när vi väl gör så!!

Nu hojtar gubben jag ska komma o kiak Casino Royale, får väl göra så, mest kanske för de vackra omgivningarna, "Bonds" kropp är väl inte heller fy skam ;-)

Krameikram på er gobitar!!





Kommentarer
Postat av: Cicci

Vännen, vi kommer :-)
Ska bli såååååå kul. KRAM

Postat av: Anonym

Vad kul gumman!!
lycka till ikväll!

2007-04-04 @ 12:35:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback