Så skönt vara hemma!!

Grymt skönt att vara hemma, bara vara, inte dundrar runt överallt på 3-4dar o sen åka tillbaka igen. Utan nu få vara ca 3 veckor tycker visserligen går dagarna  på tok för fort ändå... Gubben skojade nyss med mig o sa att vi åker inte tillbaka mer nu stannar vi hör för alltid, vi skrattade massor men samtidgt blev vi båda helt rörda, ja jag vet knäppisar som vi är. Men beror nog på att vi längtat hem ett tag nu o det är så skönt komma hem o koppla av.

I går bar det av ut till jämtön, shit pomfrites vad kul det var träffa thilde o company. riktgt kul se hur roligt våra tjejer hade det tillsammans. de skrattade som aldrig förr, höll varandra i handen o busade masssor, jätteroligt att se, ser framemot att träffas igen!! Kul se deras kåk oxå, blir avens o vill oxå ha eget men det får som sagt vänta 20år till grrrr =)

Jag o gubben har nyss börjat den årliga 21turneringen som vanligt var han väldans styv i korken innan vi började, jag skulle minsann inte vinna en enda gång. Men jag kan glatt meddela att det hittills står 2-0 till mig!!!!

Är för övrigt först idag man börjar känna sig som människa igen efter en som sagt lång lång matchserie, urblöt lördagkväll o sen lång lång bilfärd hem o en taskig natts sömn efter det men NU SÅ är vi back in business!!
Så er som träffat oss i veckan vi har inte varit otrevliga ellelr ointresserade utan bara grymt grymt trötta!!

Hoppas min finska carrot mår bra!!! O om hennes make ska på vm så håller jag alla tummar jag kan för att er minimorot inte ser dagens ljus innan han är hemma igen!!! (har inte så stor koll när vm är eg... ) Vi tänker på er!!

Saknar LKPG o vår i full blom o njuta i sommarkläder på något härligt fik, men njuter hellre av mammas goda mat o allt annat i norr just nu ändå!!

STOR STOR KRAM

Kommentarer
Postat av: Sannsien

Hej min lilla stumpa! :-)

Tack för gratulationen i bloggen min, käns väldans skönt för att vara ärlig. Nice att kunna bo nära fam och övriga vänner och att A ändå kan spela på nivån. De har nyss fixat bra samarbete med eliteserien så det ser lovande ut. Kul!
Hoppas bara att det går bra för laget, vem vet kanske åker de ut direkt igen? haha, hoppas INTE! Men DÅ får man ju röra på sig, svårare är det inte. :-)

Saknar våra godingar från norr. Ta hand om er och ha en TOPPEN skön vistelse hemma, passa på att njuta en massa.
Lova att du pussar Tindriz från oss.
Kramis

2007-04-19 @ 14:17:43
Postat av: Jenny

Puss utdelad :-)

Vad skönt att allt känns bra, ja hemma är alltid hemma. Skönt för er! Jag ska verkglein hålla tummarna till hösten! Verkar ju lovande men nu vill jagi nte tänka hockey på ett tag ha ha

Saknar er oxå, men som sagt vi knackar nog på er dörr här under vårkvisten nån gång!
Kramelikram

2007-04-20 @ 12:18:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback