Redan uppskattar man ledigheten mer..

En sak som är bra när man jobbar är hur snabbt man börjar uppskatta de lediga dagarna ha ha , grymt skönt vara ledig idag, sen bara jobba en  dag till o ledig igen =) för när man är hemma så visst är det skönt det blir helg men man känner ganska snabbt att man uppskattar helgen mer nu när man liksom jobbar de andra dagarna.

Puh har kommit på en trist sak, att jag inte kommer kunna kila på affärerna de här lugna förmiddagstiderna nått mer, Då det liksom knappt är nått folk o man kan gå direkt in i provhytten, tycker inte så mkt om dessa fre o lör på stan då det först är lång kö att prova sen lång kö att köpa... Då är stan mera mysig att sätta sig o ta en fika o spana på lite folk ... För det måste jag säga oj oj oj vad folk tinar fram, såå msyigt! Var o käkade middag på stan igår kväll med lite vänner, så så trevligt.

Cyklade till jobbeti går var skönt men första gången är man alltid lite stressad på vägen dit när man inte vet ritkgt hur långtid det tar, dessutom mkt mera uppförsbackar på vägen dit, hemvägen genom stan måste jag säga var väldans skön, farligt cykla förbi stan varje dag, kanske lätt kommer på att man slinker in ... Skullle behöva köpa mig nån vanlig tröja o skjorta att ha på jobbet, samt ett par niciga sommar brallisar.
Blir förövrigt så jäkla less på ställelt vi bodde innan! Jag vet att jag glömt min hårtork o plattång där men nu säger dem att det inte finns där, vilket är rena bullshiten alltså kärringen har tagit det själv, grrrrrr så nu måste jag köpa nytt, fan oxå, var ju inte ens så länge sen jag köpte ny tork då min förra brann upp..

Vad dagen bjuder på vet jag inte ritkgt men ute blir vi nog iaf, svårt vara inne i denna värme =)


Kommentarer
Postat av: Cicci

Jag gissar att cykeln har hamnat rätt igen, dvs hemma :-)
Härligt att allt är bra med er. Underbart med denna värme som kommit, förhoppningsvis för att stanna.
Trist det där med hårtork och plattång, va elakt av henne att ta det. :-/
Nej nu ska jag ut och försöka sola lite :-) inte lätt att bli brun när man är finska ;-)
Vi ses! KRAM

2007-06-06 @ 11:05:54
Postat av: Sanna

Men vafan! Vilken jädrans stil att knycka din hårtork/plattång!!! Gudans, jag hade kokat!
Ja gud vilket väder vi har, är på landet idag och har det sååå härligt! Sköt om er gumman!
Skall svira om till bikini (passa på nu när ingen ser!:-D) och sola det likbleka man äger.
Pussis och kramis!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback