Trist trist väder!!

Jag hatar att vakna upp på morgonen när regnet bara vräker ner man vill bara dra täcket över huvudet o inte kliva upp...Tyvärr ser det ju inte direkt ut att ljusna heller jag som hade lite missons idag, kanske inga mega viktiga men saker jag ville göra iallafall, en del att fixa med innan måndagen.

Jag vill tex köpa:

*Köpa mig en nicig almanacka (helst en som sussan har men den kunde man inte beställa förräns i juli vill ju ha nu men se annars vilken smart grej:
http://www.personligalmanacka.se/)

*Nicigt block o penna (vi har inte en enda fungerande bläckpenna här ganska frustrerande)
 Vill ha block så jag kan föröska skriva lite notes om vad som sker på jobbet, ska ju som sagt snart vara ledig 6 v igen så tänkte lite notes kan vara bra för att färska upp minnet....

* Lite nya roliga leksaer till tindriz så hon kan underhålla Anna i de timmarna de ska vara med varnandra. Inte för att det lär vara några problems men tänkte ändå i fall vädret suger som idag, kanske något pussel o målarfärg. Hoppas dock på finväder så de kan roa sig ute, lätt som en plätt då..

* Även inhandla lite simpel barnmat till lunchisar till gumman, o nya diapers...

* Funderar lite på det här med arbetsskor, men jag vet inte riktigt hur det är där är ju på en mottagning och sommar
hmm kanske bara kan ha några av mina sandaler, får kolla läget lite på måndag.. Vet inte ens om de arbetskläder eller egna kläder, sköterskan jag träffade hade bara en "landstingsskjorta" på sig men egna brallisar.. hmm hmm nåja det lär väl  märkas...

* Skulle även vilja åka förbi bibblan o skriva ut lite papper om psykoser mm o köpa understrykningspennor, så jag iaf får lite bättre pejl på vad jag jobbar med..

Om ni märker inte världens mest spännande saker men iaf saker som jag skulle vilja ha...Kankse får stövla på oss regnkläder o dra ut ändå eller om vi väntar tills imorgon..

Lustigt kom just att tänka på fyrlingar av annor:

Anna hoppas allt går bra med sköterske utbildningen, du vet att du alltid kan ringa o fråga om du undrar något, inte säkert jag kan svaret men kanske...

Anna E, hörde du ringt föröskte ringa upp men du kanske börjat jobba igen (jag o datum du vet..) Ville bara höra hur allt går med huset och magen, shit har ju inte ens sett sig sen h*n på något konstigt vis kom in i magen din =)

Anna grattis till examen idag, synd på så trist väder, det ska ju vara sol o jordgubbstårta idag , hoppas dan din blir bra ändå!! Vi hörs kram

Anna S, kan inte ritktigt fatta att ni oxå har en bebbe nu, så länge sen vi såg er familj nu, måste baske mig bli ändring på det snart, är så nyfiken på att se en bild på den lilla, höra hur allt går, vem hon är lik, vad hon ska heta mm. Iaf stor kram till er!!



Nu är suget ruggigt stort igen för att åka utomlands i sommar blir nog kanske en sista minuten från luleå  i sommar eller om vi bokar i förväg, men sugen på utlandet är jag, tror gumman skulle trivas vid poolen, vattent
(spec poolen om man tänker på hur hon var i kalla poolen på hotellet i göteborg..)

Mia ringde nyss så kul prrata med henne igen var ett bra tag sen sist, får allt ta o stråla samman här snart, ryck med dig karln din o glid förbi i sommar! Hon sa iaf en smart sak att just nu känns det som att jag är mitt i den här orup låten " Men jag har bara regn hos mig..." fan sol i uppsala oxå, inte för att jag inte unnar er det skit kul att alla har fint väder, men JAG VILL OXÅ !!

kramen på er allasammans

Kommentarer
Postat av: Anna E

Hej vännen! Länge sen vi hördes! Har tänkt ringa sååå många ggr, men det blir aldrig av. Skärpning snart.. Har sååå mycket att göra här ute ! Henrik har semester och vi pysslar på allt vi hinner innan jag börjar jobba. Emelia fick en lekstuga av mormor och morfar förra helgen. Mycket roligt, men den ska målas, isoleras, sättas innertak och innerväggar och tapetseras och läggas golv i osv, osv.. Igår var vi ute och slipade trätrall och målade till 23.30.. Dygnen är för korta!
Nu ska jag iväg och köpa buskar med min mor och dotter. Sköt om er och lycka till på jobbet!! Kommer säkert gå jättebra!!
Kramar från oss!!

2007-06-01 @ 14:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback