Snart pyser vi till norr =)

1 1/2 dag kvar till semster, jipppiiieee!!!
Igår blev jag lite less o besviken på mitt jobb, kan vara så rörigt man får ingen ordentlig genomgång av saker o ting, så igår när jag kom hem kikade efter andra jobb, dock kändes det väl lite bättre idag så jag ska väl kanske ge det chansen nu då. Tycker ju det kan vara ritkgt roligt, bara man är sysselsatt och vet ordentligt vad man ska göra.

I övrigt har vi hunnit dra lite minigolf, var såååå nära spöa gubben min, attans att jag inte lyckades med det, men men sommaren har knappt börjat o innan det är över ska jag baske mig ha gjort det!! Idag blir det nog att göra gopajen som Anna bjöd oss på häromdan. Måste även försöka klura ut nån gobit att bjussa tillbaka på :-)

Idag har vi förrressten varit förlovade i 3 år, tänk vad tiden går! Tänk att det var 3 år sen vi var i usa och nästan lyckades slarva bort ringenörsta kvällen. Ni vet saker som bara vi kan göra....

Saknar lillgumman masssssssor,pratade med henne idag, nu är det nästan så tårarna trillar ner för kinderna när man pratar med hon i telen, miss henne so much!

Nje dags för pajjen nu

Stor stor kram på er gobittzz där ute!


Kommentarer
Postat av: Cicci

Hej svejs! Hoppas allt är bra med er. Avens är jag på dig som bara har så kort kvar till semestern. Hoppas att ni får strålande väder där uppe i norr. Förstår du saknar Tindra en heeel del, skönt att ni snart får kramas igen.
Saknar dig! Många kramar

2007-06-27 @ 14:01:20
Postat av: Cicci

Och såklart stort grattis till eran 3 års dag.
KRAM

2007-06-27 @ 22:52:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback