Otur som vanligt...

Kan inte förstå varför det alltid ska jävlas när man är själv. När jag äntligen beslöt mig för att ta mig ut i regnet (visserligen regnade det inte mkt då),så då var självkalrt biljäveln trasig grrrrrrrr, så irri så nu är man strandad här , nåja i helgen har de ju fakitkst lovat fint väder.

Jag fick helt enkelt handla det viktigaste på lillaffären här, lyckades ändå få utskrivet mina sidor på deras datorn, han var så snäll han som jobbade där, man får slå på stora charmen ibland ha ha.

Tror dock inte det är något värre fel på kärran, verkar bara vara nån slags skyddsplast som lostnat, dock så hänger kabeln som den ska hålla uppe farligt nära backen så jag väntar nog till min händige man kommer hem *skratt*

Nej nu ska jag surfa runt på lite resesajter, tyvärr verkade hotellet som jag kom på  hade varit perffa bo på med tindriz slutsålt de veckor vi kan åka men jag ska nog allt hitta något fint ändå =)

Vile bara berätta för er om min vanliga otur, förstår inte varför men alltid händer såna här saker när Johan behagar vara borta (vilket ju inte varit så mkt på sistone), nåja nu var det ju bara bilen finns ju värre saker som kan ske..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback