Härliga härliga sommarkväll!!

MMMMMMMM I love sommaren!!!!!


Ska bli så sjukt trevligt få Laura på besök dricka lite vin o surra strunt, sen bege sig ut i Linköpingsvimmlet o bara njuta:-)

Tyvärr kom ju denna hockey återigen o ställde till det, vi trodede att gubbz skulle åka  på sön morgon vilket tydligen inte var fallet, hmm nope han drar imorron bitti o måste alltså glida härifrån vid 4 i natt, nåja går ju bra ändå =)

Idag har man glidit på stan en sväng införskattat lite nyheter, var ju även tvungen köpa nya plattång o hårfön oxå grrr, men nu är det gjrot o jag kan förvandlas till prima ballerina ikväll ha ha

Min nya somriga doft:



Var en liten vän jag kanske hade hoppats lite få se ute i vimmlet idag men verkar kanske inte bli så, nåja jag går inte under för det, världen är så stor så stor ha ha

Nu dags börja kirra iordning lite middag o sen kanske fixa sig ltiegranna..

Hoppas verkligen att ni alla där ute tar hand om er, njuter av värmen o mår gott, stor stor kram från crazy little me!!


Kommentarer
Postat av: Annicka

Hello!!
Är nu tillbax i verkligheten:) Allt har varit toppen, brännt mig massor varit FÖR full, ja du vet allt som hör en semester i Alanya till. Hoppas att allt är väl och att ni hade de bra när laura var på besök. Själv ska jag leva lite renlevnadsliv ett tag, ha ha. Hur länge de nu går de är ju sommar. Ha de nu så bra, kram kram.

2007-06-09 @ 08:35:55
Postat av: Anna

Hej brudar!
Hoppas ni har en skön helg därborta! Själv har jag just varit å kikat på Tjejjoggen och det var HEMSKT skönt att inte behöva vara med :-) Sköt om er och må så gott och hälsa EleonoraLaura!
Kram!

2007-06-09 @ 14:33:44
Postat av: Frun i egen hög person!

Annicka: Ja di behöver inte berätta förstår du haft det underbart, nästa gång får du allt ta mig med ha ha:-) Kalrt jag vill höra med om er tripp sen, får vi ta o reda ut när vi kommer hem, ska oxå vila upp min partytarm ett tag nu, så jag orkar med färjan när vi dyker hemåt!!
Anna: Ja helgen har varit underbar man kan inte klaga när vädret är så här! Hörde av Laura oxå att hon pustar ut att hon inte behövde deltaga .-)
Stora kram till familjen!
Ps ta det nu ltie lugnt med hamrandet o snickrandet o försök njuta lite oxå!!

2007-06-10 @ 17:50:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback