Snart är det helg :-)

Imorrn är det midsommar, kan inte säga det kändes spec kul att kika ut genom fönstret imorse, regnet pissade ner på backen. Ser väl kanske lite ljusare ut nu, så jag håller ännu tummarna!!

Är i valet o kvalet på att glida ner till götet imorrn men tror vi beslutat oss för att inte göra det, dels för att vi lovat bort oss till tha gang redan men även för att det känns lite som att våldgästa en fest ha ha..(men vi får inget helt bestämt ännu) Glider dock annars gärna ner till götet nån annan dag för att träffa coolingarna våra.

 

Sitter nu här på jobbet o väntar på att pat ska dyka upp för diverse injektioner o med, delning, tyvärr verkar en del ha glömt att de måste komma idag då det är stängt imorrn, blir väl till att ringa runt till halva stan snart.

 

Just ja, fick ett ?sommarsnygging mess? som jag ej svarade på men självklart är du också det, det vet du!!

 

Känns konstigt att fira midsommar här nere, då ska man ju va hemma men men tror som sagt det blir gör trevligt här med. Hoppas bara på finfin väder så man kan ha bara sommarben  J

Usch o fy att man inte har bättre framförhållning måste gå på gröna bolaget idag, gissa om det lär va folk, grrrr

Pratade nyss med Anna, gumman kul att prata med dig, du ska allt blir fint i götet till hösten igen, jag kommer då gärna ner o hälsar på dig :-) vore skoj hinnas ses nått när vi är uppe!

Nåja dags att göra lite nytta, stor kram på er allihopen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback