Härligt med lång helg!

Har varit en trevlig midsommar, gårdagen var vi ute hos Jonas, Johanna o gulliga lilla Moa, även Flower o hans Anna var såklart oxå där. Vi åt mumsig mat o delicious efterrätt, måste nog kirra ihop den själv här nån gång. Kan självklart inte utlova lika gott resutlat då med tanke på mina husmorskunskaper ha ha.
Sen spelade vi "Lika par leka bäst", fan så kul spel, måste inhandlas snabbt som ögot. Jag trodde ju at jag o gubben skulle suga på det spelet men faktisk tinte vi vann, jiiiipppiiie =) Fast fick en del superenkla frågor, som tex, Vem av oss som är mest rädd för tandläkaren, inte svårt veta, då gubben klagar om sina tänder jämt men inte vågar gå dit ha ha. en annan busenkel fråga var om han visste hur mkt dinero som fanns på kontot just nu, glasklart svar NEJ. Dock ställde en del frågor till det lite. Tex hur man bäst betecknar det kvinnliga könet, hade inte alls samma svar ha ha. Förstår eg inte vars jag fick mitt svar ifrån =)
Hur som haver på väg därifrån ekade en rad olika uttryck i mitt huvud, fraser man inte lär glömma i första taget. Kort o gott ett ritktigt roligt spel, som lätt kan bjuda på en hel del skratt.

Det är lsutigt det här, för samtidgt som man längtar hem o tycker det ska bl iasskönt komma hem o vara hemma länge så kommer man sakna de sköna lirarna som finns här, får kanske lura upp dem en sväng =)

Idag har vi faktiskt städat, har skrattat lite för mig själv när jag insåg vi storstädade på midsommardagen (dessutom gubbens ide, verkligen kors i taket) inte så många som kanske får för sig det. förutom de som måste städa ihop efter gårdagens partaj kanske. Var sååå skönt vakna upp pigg som en lärka, nu vankas snart grillat o bakpotatis yummmie.

Ser ut som att det kan bli kalasväder imorrn, isånt fall bär det nog av till nått mysigt badplace. På em ska vi glida ut mot ikea o inhandla lite mysiga saker till gummans rum, Blev så inspirerad av att se Moas rum, klart gummzis vår oxå måste få ett ritkgt fint rum. Ska höra bara så det är grönt vi får måla om där oxå.

Blev först sugen bjud till lite fest hemma hos mor o far nästa lördag men hörde just att fyra självklara gäster är borta just den helgen så det får kanske bli helgen efter vi får se...

Nu dags kirra med maten over and out
kram kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback