Besök på dagis

Imorrn em blir det besök på Tindras dagis, ska bli kul o spännande se hur dem har de där, hoppas man får ett bra första intryck o att gumman tycker det verkar skoj. Jag har faktiskt hört bara positiva saker om stället så hoppas hoppas det är så!

Som jag skrev tidigare somnar gumman väldigt tidigt dessa kvällar, john blundhar precis kommit  för denna kväll oxå. En sak som jag inte förstår är varför varför man ALLTID ska bli så sugen på nått man inteh ar hemma el nått gott när man itne kan gå till affären. Är det eg ett sug eller är det just bara för att man inte kan som suget kommer?? Nu suktar min hjärna som vanligt efter lite godis, men men får la klara mig utan om inte nån vänlig själ vill komma förbi med lite ha ha =)


Blir iaf inget vc imorrn de ringde aldrig upp el så ringde de när jag var ute, men får la ringa tillbaka imorrn är ju ingen panik.
Appropå vård så hörde jag en sååå hemsk sak idag som gjorde  att jag fick rysningar på hela kroppen, världen är fan så jävla orättvis ibland, handlar om en inte ens 30ig kille som är jättesjuk o inte kommer leva så länge till, han har tre små barn o en fru, fan vad hemskt. Jag kan inte ens föreställa mig den känslan alltså, nej livet är verkligen inte fair ibland. en stor tanke o kram till denne med familj!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback