valborgsfirande hos min andra familj..

JApp jag har ju min back up famij: Eller iaf min galna vän med sin familj som förbarmar sig över mig titt som tätt. JAg är nog som deras jobbiga granne de aldrig blir av med :-)
(fast jaghoppas verkligen inte de ser mig som den kvinnliga versionen av ove  ;-) ha ha )

Ha ha nej då, det är skönt bara hänga med dem så igår fick man sig båda middag o lite vin. Sen häng med teve mys o surr. Trevligt! (fan LIDL finns ju inte här, men kommer snart hit tror jag , så då kan jag köpa salt o knäckebröd till dem som tack..) Sen när jag kom hem så gick så klart lampan på toaletten sönder, varför just nu när jag är helt själv liksom? Lite läääskigt var det :-)

Nåja jag somnade som en stock sen (efter lite datortitt o x antal samtal med min sambo). Tog min vana trogen o sov i gumman säng. Ja det är som mysigare där :-)

Jag hoppas så satans mkt på en sak, vad det är vill jag inte säga riktigt än. Men det känns lite som vanligt family franz tur. Det kan som aldrig få bara lösa sig snabbt, smididgt o enkelt. Det måste liksom alltid böka till det lite ja ja.. så är det ju...MEN om det är som vanligt så brukar det ju oftast bli bra tillslut ändå, så håll nu tummarna!!!

Vädret är kasst, nu får det fan bli vår. Jag vill köpa sommar kläder, få myggbett o visa mina bleka ben. Jag vill äta mjukglass, dricka kaffe i solen, gömma mig bakom mina solglasögon. Jag vill få gå på båten både i stan o stugan. Jag vill bada med mina ungar. Busa med min blivande man, Grilla, äta jordgubbar. Jag nöjjer mig nog inte med våren verkar det som. Ge hit lite sommar på en gång!!

Kommentarer
Postat av: annicka

Håller med, hit med sommaren.

2010-05-01 @ 13:32:07
Postat av: Anonym

verkar som att vi får vänta i år :-(

2010-05-12 @ 12:03:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback