det rullar på..

Det rullar på i över 100 knyck som vanligt...

Börjat rensa liiite smått, men det är så lite att det nog inte räknas.. Tänkte fixa mig lite kartonger idag o börja packa ner lite småsaker som man inte använder nu..

Sommaren kom blixtsnabbt o blixtrat har det hunnit göra 2 kvällar oxå, men shit vad varmt det är på dagarna, underbart!!
Så vi har grillat, druckit lite vin ,hängt med goa vänner o haft trevligt.

Det jag inte gjort än som liksom hör värmen till det är : Ätit en mjukglass, det är liksom nått som man alltid har en sån här man måste göra premiär av. Precis som man förrom åren badade sjukt tidigt, hmm har väl blitt mer av en badkruka nuförtiden :-)

Hade helst velat ha huset igår, o då helst färdig ned packat o uppackat av sig självt.. Men men det är galet nära ändå...

JA vad har då mer hänt: Lillparv eln växer så det knaker, säger både mamm mamm o papp papp. Kryper o ställer sig mot saker, har en konstig för kärlek för vår tvättmaskin som han gärna kryper till , ställer sig mot o sticker in huvudet i...

Vår stora tös njuter av värmen hon med o är ute o leker hela dagarna. O säger titt som tätt så rolgia saker...

men men nu sitter min son här vääääldigt kladdig efter sin lilla frulle, så det är dags för bad innan dagislämning o sen babysång med avslutning idag. Me like = fika o paj :-)

Sen kika in lokalen men hmm har ingen bil , hoppas det lsöer sig vill INTE vara utan hela veckan!








Kommentarer
Postat av: Susanne

vill ses snart om du har tid :)

kramis

2010-05-17 @ 13:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback