back to reality..

Japp sagt o gjort family franz gjorde helt enkelt en fmily franz o drog iväg på en riktig "Sista minuten"

Det var grymt härligt o något som hela familjen behövde. Tindra trivdes som fisken i vattnet... Träffade nya kompisar o badade dagarna lång. Hon hade verklgien superkul. Det var så roligt när man flera gånger fick höra av olika föräldrar: De ar som att de klickade på en gång, de har så kul tillsammans. Såg henne gå hand i hand med  iaf 3 olika flickor o dessa hade verkligen kul. När man gick förbi den andra poolen eller skulle äta frukost hörde man barn som ropade: Hej tindra, så visst vi har en social tösabit o detta stärkte min trygghet i att byte av dagis till hösten ska gå bra! (för wihhooo det har löst sig!, mamma pustar ut för en ltien pusselbit som fallit på plats iaf..)

Troysan tog oxå resan med ganska stor ro o följde rätt bra sina vanliga rutiner, förutom ett ordentlgit störtdyk första dagen så har han nog trivts han med :-)

Mamma o pappa (jag o johan) har la solat så gott det går o slappat, men visst det har la mest varit kika till poolen, fixa mat, ordna mätta magar o dryck i magen.. men men Det har varit sååå kul att se sin tös trivas så otroligt mkt :-)
Böand det första hon sa första dagen var: Mamma det är så fantstiskt att jag inte ens kan tänka på mormor eller nån... ha ha..

Har varit kul att det var med flera andra sköna lirare oxå, ja vi är helt enkelt mkt nöjda med vår lilla spontana sista minuten resa!

Lite bilder från resan:

räcker ut tungan åt det försenade flyget (nåja bara en timme så det kan vi leva med..)


Gullgossen måste ju oxå få testa på lite att kladda med på sesmtern...


Likväl som tindra måste få sig sina mallisflätor...


O så klart vara med i ministarz.. söta ungen min!!!



Så här såg man tösen som mest: I POOLEN med nån kompis


Kan vänja mig vid detta... snart kanske en resa på tu man hand ;-) Nice!



Nåja väl hemma väntade flyttkaoset, packa, packa packa, slänga, packa , slänga...
Idag har vi pausat med mysigt barndop,  o så middag o tårta med mamsen på morsdag. de är så gulliga o förbarmar sig över oss nu när det är kaos hemma, troysan hade liksom inte gått att ha där..

Nåja hade tänkt visa er lite fiskestorys oxå men det får bli en annan dag...

kramen



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback