klantigt..

Är det nån som blir förvånad nör jag lyckats klanta mig o virra till allt...

hmm typiskt!
 JAg har ju bokat min tripp neråt landet här på ett tag.. men fan jag tänkte ju att tindra går på dagga tis-tors som det brukar vara.. Då skulle det ju funka prima med dagistider o pappatid sen under min o troysans borta vistelse, men vad f-n hon är ju ledig tisdagar gaaahhhhhh, klant!!

Nu hoppas jag att de kan vara så snälla på hennes dagga o göra en förändring som en engångsfretelse. Hmm jag vet ju att de sagt att man inte kan ändra typ vara ledig en dag o gå en annan.. men jag hoppas att en engångföretelse kan gå vägen! Hoppas! Jag vet då vilken "fröken" jag ska fråga ha ha.. Den som är den mesta pratkvarnen, han som  ofta säger, ja nog vet i det löser sig.. JAg vet även vem jag inte ska fråga ha ha.. Men jag hoppas hoppas hoppas!! Håll tummarna!
Annars hoppas jag det kirrar sig ändå under träningen på tisdag, ja en lösning finns ju men tänkte som mest att J o tindra skulle få ha lite egen pappa /dotter tid, händer ju inte så ofta så det kan ju vara mys för dem oxå ha det... o med den andra lösningen så blir det nog inte så mkt pappa dotter tid..

Det är lustigt det här hur man kan vara jätteglad över att åka bort, men samtidigt få nästan ont i magen över att lämna sin stortjej. Men som sagt ser jag ju det som en väldigt viktig o även roliga dagar för bara dem, men ändå så blir jag som kluven... Nåja bara tisdagen löser sig så kan ajg nog slappna av fullt ut..
Ska fråga personalen imorrn, hoppas nu jag stöter på rätt gubbe.. he he...

Kommentarer
Postat av: Cicci

Åh gumman, jag hoppas det fixar sig med Tindras dagis den där dagen. Annars så vet ni ju att hon såklart också är välkommen :) Men förstår det kanske är krångligare att resa med två barn ensam och jag förstår att det är kul när man är två barns förälder att få tid med varje barn för sig också. Men för våran del så får ni komma allihopa, du kan ju ta med Johan också för VIK kan behöva lite förstärkning ;)

Ska bli så mys.

2010-01-21 @ 13:57:00
Postat av: Anonym

ha ha... det löste sig jag frågade mitt utvalda offer o det var inga problem :-) sååå kul!

kram

2010-01-21 @ 15:40:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback