..

Lördag är det idag??

Ja för mång av er innebär det säkert lördagsgodis, extra mys o familjetid.. men nej inte denna lärdag här..

Men den har varit riktigt trevlig ändå. Jag  otroysan har hunnit med 2 prommisar, en till affären på porsön o förbi garaget o hämta hantlarna, då jag fick ett mess av gogumman som ville dricka kaffe. Klart det tackar man inte nej till så det blev frukost där o så sen mera promenad..
Småkillarna är så söta när de ligger på filten på golvet o jobbar frentiskt.. söta!

Sen hem, mata troy, chilla lite o så ut igen på affären hade ju glömt köpa barnmat..Gissa less jag blev hade verkligen ingen lust gå ut igen.. men men jag duschade o chillade lite innan. Sen gick jag dit svängde förbi restaurangen o tog mig en pizza där faktiskt.. Missade lite av hockeyn men det tycks ju inte göra nått ser rätt tungt ut men hoppas de vänder hejja hejja hejja... Tänkte först gå upp till F o hänga men efter allt rännande så kändes det som lite segt gå dit oxå så nej nu sitter vi här o bara tar det lugnt jag o lilleman.. min älskling!

Jag saknar min stora hur mkt som helst. Har faktiskt tänkte flera ggr sista veckan om man verkligen kan vara så här lycklig som jag är . Det är en helt sjuk känsla.. JAg kan vara trott, sur arg gnällig. ledsen men innerst inne alltid lycklig. Han är verkligen mannen i mitt liv. känns som vi är gjorda för varann. Kanske kan låta stöddigt skriva så själv, men vi vet var vi har varandra o vår kärlek till varann är  så jävla stor att det typ är obeskrivligt.. Självklart är vår väg oxå guppig ibland  men inte så jag tvivlar... jag får ont i hjärtat av att tänka på om man verkligen får ha det så här bra.. Det som skuggar ibland är saker fr tiden innan johan. sakerjag inte kan göra något åt, fast det var ju verkligen samma fr båda håll...saker jag verkligen aldrig skulle göra nu. saker som sårat ibland när avundsjuka personer insinuerat annat.. Dem vill jag bara be kliva in i mitt hjärta o se att där finns bara plats för johan tindra o troy...o även när man fått höra åt andra hållet om hockeykillar... ja ja det finns många såna oxå, tyvärr men nej på min o j's kärlek tvivlar jag inte på. Det får väl andra roa sig m i sånt fall.. huvudsaken vi o våra nära o kära vet o ser hur läget är!! o det vi ju att ni vet :)

kl24(el snarare efter 24, tar ju alltid sån tid.. så vid ett kanske..) kan jag säga love is in the air....nanana....love is in the air ha ha. då kommer han min skrutt!!

Appropå 24 om man skulle ladda hem, el host host köpa sig sista sässen av 24 den har vi ju inte sett.. ja det måste jag...imorrn är det ledigt tror jag, skönt!!!
HA ha vilket kärleksdravel inlägg, smörigt värre men vad fan ibland måste det få vara så oxå.. ni ser han måste komma hem nu annars blir ju det här nån jäkla smörsoppa....

Surt det förlorar iaf idag, 4-1, ja ja låt det vara slut nu så bssen får rulla hemåt..

Imorrn kommer stortjejjen oxå hem. Hon hade högt o ljudligt suttit på resataurangen igår o berättat om när pappa kastade kalsongerna i toalettstolen... ha ha Han slängde dem fel, ni vet sånt där hjärnsläpp man kan få.. skulle ju i tvättkorgen såklart :)

men men nu ska lillis ha mat o jag måste späna vad jag slökika på för film innan skrutt kommer..skulle vilja se nån rolig feel good film,så skönt avslappnande....


Go fis mår gott i vagnen.. som han ju fått spendera stor del av dagen i... gladskit..


 

Kommentarer
Postat av: Cammi

2010-01-16 @ 18:23:55
Postat av: Anonym

Gud så lik Tindra han är på denna bild, trodde först att du rotat fram en bebisbild på Tindra :-) söta barn o söta föräldrar, vi måste ses snart!

2010-01-16 @ 18:28:50
Postat av: Anonym

ha ha ja nu när du säger det så, så är det ju verklgien lika måste se om jag har nån så gammal bild här nånstanns, vet det finns nån liknande på henne...



Du desamma! men jag håller med vill oxå ha en cammi bebis denna gång, ni har ju eredan 2 stefan charmörer...

ja men gud ni har ju fullt upp nu så vi vill ite störa :-)



kram

2010-01-16 @ 19:14:46
Postat av: Lotta Lkpg

Gu´ vilken söt bild :-) Som sagt; verkligen lik Tindra..!

Postat av: Cicci

Så klart att vi vet att er kärlek är stark. Ni är så fina tillsammans. Jag tycker också att ni är som gjorda för varann och det är få människor som man har så roligt tillsammans med som man har med er. <3

Vilken fin bild och jag håller med föregående, vad han är lik Tindra. :)

Kul att höra din röst och prata lite här om dagen. Nu hoppas jag att vi snart kan bestämma en helg som jag kan komma. Eller mitt i veckan för den delen. Bara vi bestämmer när jag får mitt csn, typ 25e, för då har jag ju iallafall pengar. Hihi.

Stor kram

2010-01-17 @ 11:32:47
Postat av: Anonym

L: tackar tackar jo jag har letat efter en liknande bild på gumms när hon var liten, vet det finns en o jag ser den framför mig, sjukt lika...

Diu jag hade aldrig vågat köpa erat gamla hade drömt mardrömmar om ormarna varje natt ha ha...



C: Gulle dig,:-) ja vi brukar ha så trevligt tillsammans!! ja det känns faktiskt så, finns nog inga andra som är lika knasiga som vi, antagligen därför vi passar så bra med varann... ha ha. Ni är oxå jättefina med varann!

ja det vore väldigt roligt, du är så välkommen kram kram

2010-01-18 @ 09:39:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback