Lyckligaste morgonen!!

Vet ni vad i dag skiterj ag i att låsa bloggen, för just idag vill jag visa hela världen hur lycklig jag är!!!

Det är helt sjukt, att jag duschade imorse var liksom helt bortkastat nu sitter jag här helt varm inombords o det har liksom smittat av sig på utsidan oxå.. jag är lycklig! Det var jag ju igår oxå så det är ju eg inget nytt, men idag är jag lycklig som fan. JAg är helt chockad fast ändå inte, men jag hade inte väntat mig just det här.. åhh nu sprutar tårarna igen...

I morse blev jag mest paff eftersom det inte alls var nått jag på något sätt förutsett skulle komma.. Jag kunde inte läsa tidnigen fast den låg framför mig, var liksom på nån annan planet.. ha ha kul men oväntat! o reaktionen kom sen. Först när dem gått. Då blev det riktigt pusskalas. Sen när han gått då kom mina känslor ännu mer då bara sprutade tårarna när jag faktiskt kunde läsa vad som stod..  det var så vackert... Han är så vacker. My man, love u forever!!

vad det är vill jag inte säga riktigt än..

 men idag på vid 12-13 då vet ni, iaf ni som bor här i stan.. ta nu upp o läs tidnignen Extra idag!!  så får ni se varför jagä r lyckligast  just idag!!!

Idag pussar jag hela världen

Kommentarer
Postat av: Susanne

åh gumsan :) Jag blir glad bara av att läsa ditt inlägg! Självklart ska extra läsas så fort den kommer. Jag har en liten gissning ;)



tack för igår även om de små inte var de bästa vänner i slutet, vi får se det som att de övar sig i att ta hänsyn, stå på sig och kompromissa. Det lät fint va?!

Kram igen

2010-01-27 @ 09:39:04
Postat av: Cammi

Mina tårar sprutar också!!! Och inte för att jag är gravid och gråter för allt denna gång utan för att jag är så himla glad för eran skull, åh så roligt!!! :-))))))) Ringer dig senare!! puss o kram

2010-01-27 @ 09:57:11
Postat av: Nyfiken i en strut

SÄG!!! :D gud va spännande

2010-01-27 @ 11:01:49
Postat av: Lotta Lkpg

Haha.. jag har skrollat upp och ner i den där nättidningen och fattar noll. Sedan såg jag att det är förra veckans nummer som ligger ute.



Nåja.. får väl vänta och se då :-)



Antar att det är något allddeles extra kul som har hänt. Supernyfiken!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback