man hinner inte..

MAn hinner liksom inte hälften av vad man tänkt, vad man vill.. men man får ju prioritera o det är dörför det blir lite göest här ibland, lite svårt få tiden räcka till att sättasig ner här o skriva ibland. Jag skyller på samma sak när det gäller städningen :-)

JAg prioriterar liksom mys med vänner o bus med barnen före att hänga med dammråttorna..

hmm har hunnit med lite blandad kompott de sista dagarna bla after work, riktigt nice, det vill jag göra om snart! Vem vet kanske bara nån timmes fredags mys med några tjejkompisar,god mat ett glas vin, lite surr o så hem nanna kudden, ja det räcker för mig så :-)
Även sett snabba cash.. Måste säga att det är karaktären F.Wagner som får det att vattnas i råttan för mig, inte själva skådisen, för här som J.W blev det inte samma känsla. Helt ok film men gillar inte slutet :-(

Denna dagen har iaf gått i ett sen vi klev upp.
Strax efter 9.00 på skridskobanan , där vi hängde till kanske halv 11, vidare på affären handla lite nödvändigheter (ekade rätt tomt..) , o därifrån till L o fika, surra. Sen blev det lite pulkabacke. Troys kompis var gode söt när han åkte efter sin hund i en babypulka, (hade inte hans päron sagt de inte vill han ska vara på nätet hade ni fått se ett riktigt charmtroll!)
JA ja efter det vad klockan närmre 14 o papsen behagade entra staden igen. Vi åkte o hämta han o så vidare till "farsan- johans  liksom "jag ser upp till dig figur" i livet.. Fikade gott , J vick skjutsa tindra på hennes dans, tillbaka o hämta mig o troy o så hämta upp tindra.. Innan vi åkte hem för att kocka lite dinner hann vi även med att åka årets isdjur i stadsparken...
En riktigt späckad o rolig dag, med mkt utevistelse = Båda barnen sover nu :-)

Får se hur länge det tar tills man sover själv :-)

Kommentarer
Postat av: Erran

HAhah "vattnas i råttan" Haha..igen!! :-)

2010-01-25 @ 12:51:10
Postat av: MaryJane

Åååh, nu har jag också sett lite Falk. Och ja, även här har vi samma smak. FRANK! Det är lite frikortsvarning.

2010-01-26 @ 08:27:11
Postat av: Anonym

E : :-)



M: hmmm även här? .. ja frank is da shit...

2010-01-26 @ 11:20:55
Postat av: Lotta Lkpg

Ja men visst är det nåt med den där Frank?? Jag tycker egentligen att Falkfilmerna är ganska kassa men jag skulle aldrig missa en kväll tillsammans med Frank :-) Jag tycker man borde byta namn på hela filmkonceptet från 'Johan Falk' till 'Frank Wagner' ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback