en klump i magen..

Åhh fyy denna delen på året (kontraktsutgående år)  ser jag verkligen på med blandade känslor. Visst det är spännande o roligt.. men f-n rätt stressande oxå..

O nu har börjats.. det spekuleras hit o dit. Själv vill jag bara göra som ett litet barn, sätta händerna för öronen o låta  massor.. nej jag har lärt mig det är ingen, verkligen ingen ide att fundera på nått nu. Allt kan ändras i sista stund. Även om det i dagsläget känns grymt bra så kan det hända mkt efter vägen.. JAg vill liksom inte börja tänka på vare sig en förlängnign el flytt, för i vilket fall som helst så blir det ju bara stressande känsla innan man vet vad som händer. det  som oroar mig mest. Är självfallet det mest okända. Den för mig helt otramapade marken.. Det är alla dessa spekulatiner om khl ja visst det låter väl som en trevlig sak. Men de andra flytterna "kan" jag ju liksom. Men då, vad skule hända då? Hur  skulle det påverka  mig, våra barn, vår familj?? Skulle det gå smididgt el skulle man vara trött som en gnu..? Man skulle ju veta det är för en tidbestämd period, men ändå hur skulle de kännas under den perioden? jag, plugga, jobba, dagis?? Nej fyy jag får stora fjärilar i magen av att tänka på det där, o det är som sagt på tok för tidigt allt kan hända än..så nej jag sätter händerna för öronen o  ja jag blundar  nog oxå ett tag till.  Nu är nu o det får gärna fortsätta vara så oxå!! Detta har iaf varit ett roligt år.. men ska vi bo kvar, ska  vi ju ha ett hus!  Ja i sånt fall så blir det grillfest sommarn 2010 a la family franz style.. bränt kött kanske men jäkligt gott dricka :-)

För som sagt, läääänge kvar o nu är nu o det är nu man ska vara bra... så jag får väl vara nervös för det istället nu ;-)

Hamnade här framför datorn för att jag skulle se reprisen¨på PH, men satans vad irriterande, det har ju ändrat så man kan inte se förrän efter 23 i natt, ja ja får la bli onsdags förmiddans nöje istället ...

Msåte ju se snabba cash oxå snart..

mycket ensamtid med kidzen i veckan.. Idag är J borta, imorrn ska han på nått annat hockey grejs,  torsdag match, fre em tatuering fortsättning.. lör-sön borta.. så blä lite segt...  men inte så farligt :-)
ska iaf försöka klämma in lite träning när han är hemma o kanske snika lite tid av mor o far i helgen. Vi får se. Idag har det iaf varit en softhemma dag för mig o barnen, lite fixelix av det vanliga vardagliga stuket.. inte ens klätt mig än ha ha.

Kommentarer
Postat av: Susanne

är ni leksugna imorgon så är jag och Oskar lediga, bara att höra av dig!

2010-01-19 @ 19:03:41
Postat av: Anna

Ja du min vän, kan bara säga en sak... ja vet hur du känner, samma "problem" här hemma. Men förstår att de blir lite "bökigare" för er medtanke på kidzen som ni klart vill ska ha de bra. Men tänker på er å hoppas de blir de bästa till slut. kram till er från blommorna :D

2010-01-19 @ 21:19:44
Postat av: Anna

Ja du min vän, kan bara säga en sak... ja vet hur du känner, samma "problem" här hemma. Men förstår att de blir lite "bökigare" för er medtanke på kidzen som ni klart vill ska ha de bra. Men tänker på er å hoppas de blir de bästa till slut. kram till er från blommorna :D

2010-01-19 @ 21:20:23
Postat av: Cicci

Ja, en stressande tid på året, minst sagt. Skönt iår för oss eftersom att han har kontrakt även över nästa säsong. Jag hoppas det blir bra för er, vart ni nu än må hamna :)

Vi kommer gärna på grillfest i sommar vid erat hus. Vore super nice. Kanske kan vi bila upp iår igen.. eller så tar vi flyget. Haha.

Dags att kila ned på stan. Vi hörs gumman. Kram från V-ås

2010-01-20 @ 15:59:02
Postat av: Anonym

S: en annan dag gärna! T var på dagga idg o hmm jag skulle städa men hmm inte rört städgrejjerna alls, ovanlgit jenny ovanligt ha ha...



A: ja desamma, hoppas allt löser sig bra för er oxå, ni har j uera "barn" att tänka på :-) Spännande men jobbigt... ja ja då kan vi ju hamn tillsammans igen tycker jag.. stor kram tillbaka!!



C: mmm visst är det, det kommer liksom i vågor.. vissa stunder tänker man inte alls andra blir man bara orolig i knoppen ... Du ni skulle ha parkett palts hos oss.. o skulle nog trivas bra med resten av grillgänget oxå :-)

stor kram, ses snart :-)

2010-01-20 @ 17:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback