huvudet bankar lite idag...

idag bankar huvudet lite.. för fiiiifan det blev rejält blött igår...
Det var iaf en jättetrevlig eftermiddag kväll med lekar o dylikt.. sen lite mat o dryck... Tindra hade nog jättejätte skoj att se på alla tokiga lekar vi lekte o busa med alla barnen. För oj i år är det många kidz. Alla nya verkar jättetrevliga!
Hmmm böt kläder hos norskan så nu måste man förbi där nån dag o hämta min mysklänning o kofta..

Tyvärr avrundades den jättetrevliga kvällen, inte lika bra, jennybenny var lite väl rund under fötterna o ja det blev lite kaotiskt.. men det har rett ut sig bra ändå.. O snart ska family franz åka på cirkus. Tror eg det är en skit cirkus men gumman gillar nog den ändå!
Attans jag glömde min väska i bullen (taxin) tror jag.. så nu är jag minus lite nödvändigheter ,men man får la fixa nytt...
Fick även igår veta en annan tråkig sak. Kan inte helt säga som man brukar" att jag hoppas de löser sig" För på nått sätt känns det kanske dom att det bästa vore att det inte gjorde det. Men då vore ju det tråkiga att den personen försvinner sååå långt bort så jag inte kan träffa denna  mer.. o jag tycker om den personen massa. Men personen förtjänar att ha det bra o må bra o gör denna inte det i detta, kanske det är dags att traska vidare..Så jag hoppas lösningne blir optimal för de inblandade personerna!

Nej ni dags bli människa igen, o ta sig en dusch kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback