skönt..

Darlingen kom hem imorse, mys, skönt!!! mitt hjärta... saknat massor!!

Har haft en mysig dag med mycket walking walking... ja ni hörde rätt herr franz have been walking he he...
Jepz hämtade först skrutten på morgonen o så brummade vi till nån slags firma där bilen skulle in på recond, sen prommade vi hem.. efter det var vi hemma ett slag o sen bestämde vi att vi skulle gå till busfabriken, jepz där har familjen busat på för fullt, krupit, klättrat ,cyklat , studsat you name it.. sen prommis hem...

Nu ska snart vi mysa ner i sängen o se på en film som hyrts... hmm gubben vill så gärna åka o hyra en film, tror mest han var sugen köra lite båge he he...

Jag hoppas att mina tankespöken som försvunnit  och liksom ändå på nått sätt ploppat upp som en irriterande finne , ha ha.. är försvunna nu... eller nej det vore liksom dumt säga försvunna helt, men iaf så känns det liksom bra nu, det har klarnat på ett sätt det inte gjort förr.. såååå nu äre myyyyyyyyys för hela slanten som gäller... ni vet mys mys mys.... :-)
(fast hmmm mina tankespöken kommer säkert påminna mig då o då, men då får de gärna göra, de har jag liksom inget emot, men nu vet jag nog vilket ben jag helt säkert vill stå på..känns konstigt att jag ens grubblat över detta, när det inte ens funnits nått att grubbla över.. ja ja ni vet sån är man ju ibland, man liksom trasslar till det lite i onödan för sig..)

Jag är sååå lyckligt lottad, som har en såååå fin egen liten familj, hmmm ja jag vet en skogstokig dotter o en görbarnslig man, kanske inte alla tycker är drömmen, för mig är det , det bästa som finns...kanske för att jag själv mellan varven är lika barnslig o liksom passar rätt fint in i våran egna lilla enhet... Jag fullkomligt älskar alla vi har runt oss i vår närhet.. För ärligt talat så är ni oxå en stor del till att mitt liv känns så lovely, Tack alla för att ni finns!!! Ni som finns nära som jag kan om jag vill se nästan varje dag, (fast hmm ni vet hur det är när man är grown ups, det sällan så ofta som man ibland skulle vilja, den ena jobbar så o den andra si o så har man många andra järn i elden..) o er som finns längre bort som jag bara får se då och då, allla ni ja ALLA ni vill jag ge en stor kram!!!!!

men som sagt ska lägga mig tillrätta nu.. kanske rumla runt lite oxå o sen lägga mig tillrätta igen för att se på film :-)
så see u
puss o kram
o hörrni, passa nu på o mys för h-vete om ni kan... he he...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback