Blir Ledsen!

Ja jag blir ledsen o fäller nästan en tår när jag tänker på vänner och anhöriga tll de omkomna i olyckan som skedde uppe i mina hemtrakter eller mera J's hemtrakter med 2 omkomna o 2 allvarligt skadade.
Håren bara reste sig på mina armarna närj ag hörde att det var en persons lillebrors närmsta vänner som dött, sååå hemskt. Det går itne ens att föreställa sig hur nån bara kan ryckas så där ifrån en..

Så idag vill jag ge enstor kram till alla som på nått sätt personligen berörs av den tragiska olyckan!
Men även skänka en stor kram till alla vänner o familj . Ni är bäst ta hand om er o vara rädda om er!! Love u all!!!

Kommentarer
Postat av: Cammi

Det är så hemskt när något sånt här händer, speciellt i mindre städer där alla verkligen känner alla. Läs den här bloggen om du känner för att gråta: http://retrieverliv.blogspot.com Det är ett par som bor på vår gata lite längre bort...så tragiskt! Livet är verkligen orättvist!



Antar att du sitter uttråkad där hemma just nu för att din karl ser på Jönsonligan som går på TV? Om han nu är hemma förstås ;-)

2008-08-22 @ 21:37:19
Postat av: Anonym

ha ha... nej inte riktigt me nhade han varit hemma så hade den garanterat gått... fast hans nya hype för tillfället är att stäckse 24.. han håller på med ässong 1 nu o den har jag redan sett.. men idag var han inte hemma lirat match.. så jag har haft rena chillen hemma själv.. skönt!

Ska ta mig en kik där på sidan.. men mne man kan bara säga att det är fy då orättvist ibland!



kramiz

2008-08-22 @ 21:46:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback