..

Hade tänkt träna idag, men vet ni jag tror jag struntar i det, har ändå tränat mån-ons, kroppen behöver nog lite vila nu. Tränar på fre istället o ev lite pump på söndag..Hoppas vädret inte är kasst då, så vi kan ta vår inplannade prommis då, annars får vi väl nöja oss med en fika ha ha...

Nej idag ska jag nog bara ta det chill, ville igår hyra Ps I love U, men den hade inte kommit in ännu (hade eg release igår)  men jag hyrde nån annan istället, kanske lägger mig i sängen o kikar lite movie.. J har hemma match idag o imorrn. Men som vanligt på försäsongsmatcherna så är hemmamatcherna typ borta. Båda matcherna  spelas ca 10mil bort men på olika ställen, så nej det är ju inte tal om att åka o titta... Har hittat på annat mys idag...
På fre är ju matchen i katrineholm hmmm nej too far.. fast lite sugen blev man å vingåker o så.. men nej Hoppas vädret är ok på lördag så vi kan åka på kolmården, har pratat med en annan familia om att åka tillsammans, hoppas de följer med!! Vi lär nog åka vilket som, för de är såååå mys där, så hoppas det inte regnar!

Pust pust måndagen kommer skrämmande när he he... Men igår hade min chef lämnat mobilsvar o sa att de där dagarna i oktober som jag vill ha ledigt nog skulle gå att lösa perfekt!! Dessutom min fp dag som jag önskar en daag i december för att kunna åka hem var oxå grön. Nice nice. Vi har redan bokat flyg hem till jul. Blir ingen lång visist. Lite synd gubbz har träning på lördagen innan jul för då hinner vi inte med nått flyg den dagen utan får åka på söndan istället... Ja jal ika bra det, annars hade man kanske lockats ut i utelivet. Nu blir julen definitivt bara mys mys mys!!!

men men nog svammlat för denna time..

Kommentarer
Postat av: cammi

Jag har beställt från www.pandurohobby.se de har hur mycket som helst, för mycket för det blir dyrt i slutändan :-)



Mys med kolmården, var faktiskt skönt att gå där när det var mulet för då var det inte lika jobbigt att gå i alla backar ;-) Huvudsaken det inte regnar! Här gör det inget annat än regnar nu..skönt de dagar man inte behöver gå ut :-)

2008-08-21 @ 11:00:10
Postat av: Anonym

jooo jag tycker oxå det rä skönt vara där bara det inte regnar.. slen behöver inte skina, har varit där då oxå o gudars det är nästan för varmt... =)



oki ska kika in sidan...



ja du som sagt jag njuter nästan av detta väder dessa dagar ha ha...

2008-08-21 @ 12:03:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback