Hoppas det stämmer...

Blev så glad när jag läste löpsedeln idag:

Sommarvärmen på väg tillbaka!

jiiihhaaa hoppas det, var rätt varmt idag med men inte direkt som det varit, 22 grader var det iaf när jag brummade hem från stan i vår ny recondade fina bil =)

Ännu finare tyckte jag den var för att den innhöll lite nyinhandlade höstkläder :-) Har idag införskaffat mig ett par nya stövlar, jeans, en skjorta o en vit stickad "kofta" samt en jacka, en scarf.. Beställt en väska i färgen jag vill ha har jag oxå gjort...oj oj det behövdes inför hösten.. förra hösten/vintern bodde jag i leggings o tunikor, kommer säkert trivas i det i år med.. men nej jeans o en niceig tröja el skjorta är sååå fint med..

Har även sålt vår gamla bilbarnstol, herre min sakpare folk har ringt som galningar.. Den första som ringde kunde inte komma förrän idag (satte ut den igår kväll) o hon frågade dessutom vad hon kunde pruta ner den till, jag sa -150kr.. hmmm med tanke på alla som ringt sen vare kanske dumt, fast nja ändå inte med tanke på att vi inte ens hade alla tillbehör här.. Ja gumman är så nöjd i sin nya röd/svarta stol.. Bra när man säljer den gamla, för då kostar ju den nya i princip nada.. Perfekt! Annars tråkig utgift liksom!

Hoppas hoppas värmen kommer så vi kan åka o bada, el kanske åka till kolmården, ja det behöver ju inte vara varmt för att åka dit, men inget regn iaf..

Gumman verkar förövrigt ha hittat sig en radarkompis på dagis.. Ja hon leker bra med de flesta. Men det är en specielll tjej som hon verkar dras till, eller de dras till varandra. Fröknarna har sagt att det är så fina mot varandra o att det är som just så att de verkligen dras till att leka med varann.. Inte blev det ju sämre av att de båda fick se att de hade precis likadana cyklar som de båda fått cykla till dagis på =) synd bara att den flickan är -04, hade varit kul om hon varit -05, Ifall det skulle vara så att man är kvar så länge som till 6års..

Gubbz är ute o kör lite mc hoppas han kommer helskinnad tillbaka =) ... Börjar längta lite nu, för han sa att han hade 2 filmer med sig hem som vi kunde se..

puss puss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback