..

Jag o gumman fuskar.. vi kör lördag idag:
Ja alltså vi kör lördagsgodiset idag =) Jag längtar dock lte till min älskade lillskrutta slår igen sina blå så jag bara kan slappa järnet.. :-) Ska nog snart ta mig ett långt skönhetsbad, välbehövligt efter alla monster omläggningar jag haft idag...

Åhh jag har ju glömt berätta ,att det känns så underbart skönt, prima ballerina. det enda jag blir, är lite putt på mig själv att jag envisades med det där så länge.. hade jag bara liksom droppat det helt på en gång när jag väl tänkte så hade det ju kännts så här finemang för länge sen.. För vet ni, NU Nu känns det helt lööövli, liksom en befriande känsla, Ja nu är jag tillbaka, o ja det känns bra på alla sätt o vis... Underbart skönt bara!! Men men man ska la ha såna där tankeperioder nångång. Nu har då jag gjort bort min för lång framtid helst för alltid, det vill jag lova!! Det tråkiga är ju bara att en sak verkar ha strykit med i mitt snurr, men jag hoppas det går att reparera, vore väldigt tråkigt annars!
Summasummarum: I'm back! =) =) (fast jag har ju direkt aldrig varit borta, bara lite inne i mig själv ibland, vilket inte hör till vanligheterna ha ha ha)

Nu har gubben snart match igen.. kul men liiiite fusk att några fick vila , hade ju gärna haft hemma min skrutt ikväll jag med, fast även kul höra hur det gått på matchen sen..
ang imorgon så blir jag så konfunderad över upplägget, vi får helt enkelt se vad som sker, men nog blir det party alltid, herregud amerikanskan åker ju för fanken snart hem... lite weird hur man ska klä sig oxå, får la försöka ta nått casual först o kanske piffa upp det senare på kvällen. För vi ska ju ses redan på em  o ha massa lekar o sen middag efter det..

Idag fick jag 2 olika kommentarer ang min norrländska eller icke norrländska dialekt..

Den första kom från min chef:
Hon frågade hur jag hade det idag:
Jag svarade snabbt: JORÅ... (viket för mig liksom självklart är: helt ok, bra...)
Hon såg på mig lite fundersamt o trodde att jag med det menade att  jag inte ha det bra.. men skrattade o sa att det nog bara var min norrländska dialekt som gjorde det.. jag tyckte ju jag sa det snabbt, men hon härmade mig o sa: jooorrrå =)

Det andra var en patien som sa: sa du inte att du var från norrland, haa det tror jag inte på du pratar inte som de jag känner
(tänkte lite inom mig, lilla vän, norrland är rätt stort o det finns ganska många dialekter, jag är nog rätt bra på att visa min breda dialekt , svårt förklä den ha ha) men för hans skull drog jag fram min repertoar o sa: Varrsss., börs o lite sånt, gubben skrattade så han höll på att storkna...(tänkte återigen för mig själv, herregud gubbe lilla hör hur förjäklig er dialekt låter..)
Ja jag kommer nog aldrig komma över det, men jag förvånas ännu på stan ibland över denna dialekt, vissa pratar för jäkligt.. o det e la för träligt att höra :-) :-)

men men time to go... see u...

Kommentarer
Postat av: Cammi

Gardinerna har vi faktiskt köpt på Coop av alla ställen :-) Vet inte vilken av lamporna du syftar på men taklampan har jag beställt från jotex.se, de övriga lamporna är från IKEA :-) Taklampan har jag haft länge men den finns fortfarande att beställa, är själv sugen på att beställa en likadan fast vit..den kostar bara 249 men visst ser den dyr ut? :-)

2008-08-29 @ 22:44:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback