torsdag..

Ja det var visst denna veckodags namn... oj oj tiden springer på nu fort fort, fast i andra lägen går dagarna så sakteliga....

Idag har gumman fått så fina jenas med posten, ja tröjorna med, men brallisarna var klara favoriter. Jeans i harem stil med cerisa muddar.. Jättefina på. Kruxet var la att gumman vill dra upp dem typ till brösten o då ser det inte så fint ut.. men men när hon lekt en stund hasar de ner sig som de ska o hon låter de vara så..

Fått några trevliga värmande mess, alltid trevligt höra av folk man inte hört av på ett tag. o höra att allt är bra. Men ett av messen fick nog min åldersnoja att gå i taket, där stod nämligen typ:" Vi hörs av då, fortsätt vara lika snygg som alltid, kram kram"

Hjälp!! Vet människan inte att mitt bäst före datum börjar närma sig med stormsteg, att jag liksom inte kan göra så mkt mer åt förfallet som är på väg, ja vad fan människan vet ju jag fyller 28 år i år, borde la veta bättre än att sätta sån där press... ha ha ha....fast man tackar ändå!  =) nejj fan alltså skämt o sido.. men för guds skull ,snälla please nu räcker det, stanna tiden!!!! nu vill jag inte bli äldre.. nej jag vill inte ha nått 30års kalas, vad finns att fira...Att det bara är 10år tills man fyller 40, nej ni hör ju det blir bara värre o värre... Men kära vänner jag kommer länge fortsätta leva på mitt ordspråk:
Man blir inte äldre än man gör sig...
Det lustiga är att man nu har både yngre o äldre vänner o de vänner som är 30 o över 30, nej det känns inte så gamla de heller, så nog vette jag oxå klarar av passera den gränsen, men gudarrs skymmning, folk tror ju ofta jag är yngre än vad jag är, man är ju inte såå stor på jorden.. Så så länge jag kan leva på det så är jag nöjd.. =)

Kanske iaf borde rota fram den där toningen som jag slängt in i badrums lådan o aldrig orkat sätta in i håret, samt gå till frissan nästan vecka, ja det kanske jag borde.. ja ja jag har ju aif börjat träna igen, för att liksom på nått sätt slowa ner det som sker med kroppen =) =)

ha ha.. ja ja ni vet mest ironi... men ändå, stanna tiden!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback