tjolahopp tjofräs..

Ytterligare en vecka som typ sprungit förbi.. dcet märks verkligen att "vardagen" mera har startat, för jag tycker inte en vecka hinner mer än börja förrän den är slut...

Har nyss duschat efter att ha varit nere på gymmet en sväng, men fan har så hiskeligt ont i en arm, hmm vet inte om jag bara legat konstigt eller var det kommer ifrån..rackarns attiraljer.. ja ja  det går nog över..

Känner mig nöjd idag hittade jag ett sånt här plagg som jag älskar ni vet ett sånt här som både kan vara vardagsfint o men även partyfint.. I min garderob finns för många "en-två gångs plagg.." (eller ja det används la fler ggr än så) jag älskar när man hittar nått som man bara känner åhh vad mys..

Imorrn står jobb jobb jobb på schemat, J har ännu en av dessa sk hemmamatcher som är typ 10mil härifrån, så jag o gummz har la lite fredagsmys när jag slutat o hämtat henne från dagga..
På lördag tänkte jag hinna med lite träning på morgonen innan det är dags för lite jippo med alla familjerna.. H,, i år blev jag lite konfunderad hur vi ska göra.. men blir nog mest troligen barnvakt antigen från middagstid eller när hela happaraiset är färdigt vid typ halvtio, får helt enkelt avvakta o se.... just ja kanske måste köpa lite vin oxå, ja jag får se på den fronten med....Har iaf pratat med vår guldklimp till barnvakt, sagt det förr men såååå glad hon finns, det hoppas jag hon vet oxå!

J envisas med att ligga o sträckse 24, så typ inget annat har setts på teven på länge nu.. funderar å om jag ska glida ner o hyra mig en film imorrn, kan ju vara mysigt att bara ligga o kika film..Känner på mig att morgondagen på jobbet nog kommer vara tung tung, ja jag har en sån känsla bara.. men men vi får se..

time to kila vidare.. see u

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback