..

Som vanligt helt sjuk dag på jobbet igår... oh my god .. men men trevligt ändå!
 igår var det  sköterske möte , o det blev inget tjafs men man hörde den irriterande tonen.. Ja det är det jag säger det ska fanimej inte var för måånga tanter p åett o samma ställe.. jag hatar verkligen sånt där små tjafs.. ni vet ibland kan det låta värre än i sandlådan.. ja jag är ju inte direkt den som tycker om konflikter.. fast det var ju liksom ingen konfklit men man hörde liksom att det var missnöje o skit från olika håll....tanter tanter...

J kom iaf med i landslaget igår kul kul! Fast vet inte hur det blr med det där inte säkert han får åka, el blir att han åker, är ju "bara" en landskamp o nu kan de ju faktiskt vinna hela cupen.. men jag tycker hela tjafset är förbannat löjligt, de borde ju liksom på nått sätt kunna sträva åt samma håll, annars är det ju förbaskat svårt för de inblandade veta hur det ska bete sig..svammel =) Ja ja , för mig spelar det ingen roll, kan la tycka det vore lite kul se honom hemma den helgen  , helst vinna hela skiten.. men samtidgt grymt skoj få "se" han i landslagströjan..  men man får helt enkelt vänta o se..

Igår var jagi af så trött så jag sov när han ringde efter matchen, sov när han kom o sov n'r han åkte imorse, kul tjej liksom =) ha ha... men nu är jag pigg o alert stan er på sta el nja får nog bli ikano o kika lite smått o gott..

kram o pussen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback