...

Har ni tänkt på en sak??

Hur ofantligt tråkiga rubriker jag skriver.. Det har jag gjort..

Kan ju meddela er att det är lite med flit.  Jag är inte en sån som skriver för att många massa okända ska läsa. Då man ju skriver en hel del tjafs som inte hela världen behöver veta. Känner inte ännu heller för att göra den låst. Men att folk liksom ska klicka sig till min blogg av de spännande rubrikerna o sen liksom fastna i att läsa om min/vår vardag, nej det klarar jag mig utan. Jag är nöjda med att skriva för de flesta nyfikna man känner... Har ju insett att det är fler av er än jag först trodde som läser, er små smygissar ha ha ha ha...Men det är la så det är, det sprider sig bland friends o bekanta .. och fine för er skriver jag såå gärna. Ni känner ju ändå oss. Virriga yra family franz... Tack o lov så kan jag ändå behörska mig o cencurera mycket. Bra mycket mer som inte cencureras vid möte eye to eye..Spec om både jag o gubbz är närvarande he he. Men vad f-n man ska bjuda p åsig själv, livet blir så bra mkt roligare då!!

Kommentarer
Postat av: Marran

Hej svejs!

Måste bara be om ursäkt att jag inte hört av mig!!!...:/ Det har varit så himla mycket inför alla tentor som jag nu är i Umeå och gör!!! Men snart är det betydligt lugnare!!! så en lunch ska vi ta snart!!! Fest får vi vänta med ett tag...:) Ha det så bra gumman och stressa inte ihjäl dig!!! ta det lugnt!!! Lyssna nu på barnmorskan...:)

Kram Marran

2009-06-02 @ 13:31:09
Postat av: Anonym

hej hopp sn*pp :-)

Du ingen fara!!! Är ju typ samma här.. inte inför tentor men fullt upp med att liksom komma iordning..Lycka till på alla tentor!!! Ja luncha måste vi göra trots att jag typ redan rullar fram :-)

I will try men svårt ibland.. :-)



stor kram vännen

2009-06-02 @ 18:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback