nej vet ni vad...

Det får bli råttboet ändå..

Ja vi ska måla o fixa till litegrann.  Det värsta är dock badrummet som jag bara vill kräkas åt men som nog inte kan fixas till. Ni vet blåa våtrumsgolv o väggar. Mumma väggarna har även snäckor o dylikt på sig.. O gosh så fint! Men men i övrigt ska vi iaf måla om. Köket med sin härliga panel är la inte heller så roligt men vad fan nog blire bra :-) det får helt enkelt duga. Ska la iaf kunna förvandla från ett råttbo till en slumlägga ha ha.. Nej då det känns faktiskt bra. Det blir helt enkelt helt ok! Vi trivs j ubra här på björx..

Fick lite kalla fötter efter besiktning o iom att de sålde privat o det är svårt veta det eg marknadsvärdet. Samt att johan faktiskt bara har ett års kontrakt o man aldrig kan veta helt säkert för nästa år. visst vi skulle ju hyra ut men fick lite kalla vibbar av det oxå, spec iom det rätt höga priset vi fått betala för ett sånt radhus. Vi hde ju varit jätte noggranna men våra hyresgäster, hmm det vet man aldrig. Hade kunnat kännas mkt tungt hyrrt ut det  o sen komma hem o  fått se att mkt inte är i samma skick som innan..

Börjat måla men fått inse jag suger på det, så jag överlåter det till johan fakitkst. men ska fixa med lite annat nu..

så ciao ciao...

Kommentarer
Postat av: Cammi

Tråkigt att ni drog er ur men bra att ni tänkt igenom det och att det känns som att ni tagit rätt beslut! Råtthålet blir nog fin fint när ni gjort om ;-) Ring om ni behöver hjälp så drar jag på mig målarbyxorna och tar med mig mina tapetseringsverktyg :-)

2009-05-14 @ 20:32:59
Postat av: Cammi

Jag visste inte vad jag skulle göra och fick inte fram ett ord. Hade jag börjat säga något så hade tårarna sprutat för de gör det alltid när jag är riktigt förbannad! :-)

2009-05-15 @ 16:59:19
Postat av: Anonym

ja det känns rätt, kommer inte bli toppenfint men säkert fint ändå :-)

Du vännen du har nog att dona med...



Ja jag blir oxå så när jag blir för arg o det gör en bara ännu mera arg. Man ser ju inte så arg ut när man står där med gråt i halsen o tårar i ögonen.. men gudarns vad arg man eg är :-)

2009-05-15 @ 19:02:42
Postat av: sussan

oj haha här svänger det snabbt :) jag är glad bara vi får ha er nära hihi.



Behöver ni hjälp finns vi nära! Hörde att våra gubbz surrat idag, hoppas vi ses här till veckan :)

2009-05-15 @ 20:06:04
Postat av: Cammi

Har just räknat ut att jag kommer att vara föräldraledig ett helt år till och sen tänkte jag inte vara så aktiv med att söka jobba så jag får stämpla nästa sommar, så vi hinner ju vara lediga lääänge tillsammans ;-)



Vi kanske dyker upp i Kalix i morgon!



kram

2009-05-16 @ 22:47:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback