Inget blev som planerat....

förvånad någon??

Känns mera som en regel än ett undantag när det kommer till Family Franz....

Jag blev glad när jag i eftermiddags såg att det var flyttgubbarna som ringde på min tele. Tänkte genast jaaaa nu hinner dem komma i em ändå. MEN jag hörde bra snabbt på killens röst att det var nått helt annat han ville.
Gissa vad som hänt??!!!:
Jo lastbilen hade pajjat o det var tydligen inte ett litet fel heller, utan nu stod den på verkstaden i väntan på att delen skulle komma (nått elektronikfel) Han kunde inte alls lova nått när de skulle komma nu.
Jag kände genast  FAN ,orkar inte mera svammel nu! Nåja jag började genast försöka göra det bästa av situationen. Gick ner till grannarna o frågade om de kunde ätnka sig lämna över nyckeln till flyttgubbarna när de kom. tack o lov så ställde de upp, skönt! Så det blev snabba ryck fixa det sista och boka tåg plus flyg...

Gubbz blev mäkta förvånad över mitt samtal när vi pratades vid. Han hade tagit in i övik för att stanna över natten. MEN jag hade på känn att även han skulle få myror i kroppen nu när jag får åka hem idag. Fick ett mess för drygt en timme sen: Jag sticker nu puss puss... Alltså är min älskad galning oxå på väg hem inatt...

Men som sagt nu är jag TRÖTT TRÖTT TRÖTT, känner mig så trött som ett litet barn ni vet när man liksom känner sig f-n gråtfärdig typ hela tiden..

Tindra belv iaf glad när jag sa att hon får komma i o kramas med mamma i natt om hon vaknar. Min ögonsten!

Ska iaf ringa flyttfirman imorrn o försöka deala ner priset lite, för ja vi har ju liksom planerat allt efter dessa tider o visst jag har full förståelse för själva flyttgubbarna. Jag tycker tom synd om dem. (Killen som ringde sa tom att inte ska du tycka synd om oss, det är ju er det blri sy6nd om, men vad f-n jag vet j uatt dem oxå vill komma hem. O eftersom jag längtar så hem, förstår jag såklart att de oxå vill hem) Däremot så tycker jag alltså att själva flyttfirman gått får lov att gå ner lite i pris  nu tack vare att deras tidschema inte alls håller. spec med tanke på det dyra pengarna det kostar.

Men men idag går iaf ändå dagens eloge till just flyttgubbar!
Shit vilket slitigt jobb de har, aj aj aj aj, deras ryggar o kroppar måste slitas snabbt med det jobbet!


men men  snart time gå till gaten...

puss på er alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback