som vanligt saker o ting tycks trassla upp sig rätt bra..

Ja det är som vanligt: A la family franz style, saker måste liksom få ta några extra snurror o vändor innan allt kan lösa sig!

Men hör o häpna nu verkar allt vara på G att bli riktigt riktigt bra igen. Vi ska köpa radhuset som vi först tänkte (om nu inget  oväntat sker  som är liksom really bad). Inflytt är kring 2a juli. Ska bli så skönt komma iordning i god tid innan bebben beräknas komma, förhoppningsvis få lite guests i sommar.
Lillan har fått daggaplats redan från 1a juni ,perfekt! Inte på 1a alternativet men som sagt  känner vi inte att vi kan vänta i tid otid på det utan det andra daggat är nog oxå bra.

Det som är mindre bra är sunkris lägenheten vi ska bo i fram tills dess. Herre min skapare hur har nån kunnat bo där.. bläää! Vi hade fått fixa till den om vi ville men då det bara är en trea o det liksom blir för lite på ett år ändå så kände vi bara nej orkar bara inte lägga mer energi på såna saker. Tror allt lägganmannen blev lite besviken när han hörde vi bara bor där fram tills vårt radhus är vårt o nte orkar fixa iordning alt, för ursäkta mig men vem f-n ska vilja bo där sen... Ni är mer än välkomna o hälsa på oss där oxå såklart ha ha.. Tack o lov att stugan blir vår tillflyktsort på helgerna!

Har önskat mig en cykel i förskotts presang av mor o far, vi får la om man får det, känner iaf det skulle vara nice med en velociped att frakta fram tungarslet på ibland. Kussen kunde nog hjälpa mig så jag kommer igång med lite träning här snart igen. Nice!! Jag ska iaf börja promma på kvällarna nu när vi får vårt eget place igen, skönt! S i will call u!

Har trängts på skrotmarknaden idag. Tindriz blev iaf nöjd hon fick sig 2nya filmer o 2 cdskovir samt ett par boxarhandskar. Till lilleman köpte vi en badbalja.

Men men host host vad jag o min gubbe tänkte ägna åt oss nu ska jag inte säga men mor o far är på vift o tindriz är fastklistrad vid sin nya film, so you guess ha ha ha

Kommentarer
Postat av: Susanne

min gissning lämpar sig inte i tryck ;)

Kram på er

2009-05-09 @ 20:26:29
Postat av: Elin Blom

Inte min heller. ;-) Jag var också på loppisen och fyndade. Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback