3månader kvar..

idag är det 3 månader kvar till BF. Länge kändes det som..
Nåja nästa tid till BM är ons 10e. Märks att lillparveln vuxit för han (om det nu stämmer) har börjat göra precis som sin syster. De verkar trivas med att sparka o dona i mina revben ,aj aj aj...

Funderar allvarligt på om jag måste inhandla mig ett par supersexy stödstrumpor, har så ont i fötterna på kvällarna, men vad fan kul liksom gå omkring i tantastrupor mitt i sommaren he he. Nej jag hoppas det är för att man varit ifarten o stått upp typ hela dagarna nu de sista dagarna...

Vet ni vad som är helt sjukt. Känner mig redan sugen på en 3a. Men jag vet detta är ju innan numemr 2 tittat ut. Och då kommer man nog kännas sig lite trötter med tanke på att man inte kan sova på samma sätt som med första.. Men det ltar åt att det blir en trea nån gång i framtiden. Även gubben är sugen på det... (men nej nej jag behöver inga förmaningar om LUGNA OSS , det är absolut inte så vi ska  pippa till en ny kiddo på en gång, ha ha nej nej sen ska det bara övas i x antal år igen i sånt fall, övningsåren är bra skoj dem med ;-)

Har kanske glömt berätta att gröna faran är såld. Men nu ska ni ju inte tro att family franz är utan leksaker för det, nehepp absolutly not. J har köpt sig nån ny slags leksak . Vad f-n det heter vet jag inte riktigt Motard tror jag.. Ja den är iaf orange o svart.. o lillskruttan får sig minsann en rosa camoflage fyrhjuling..
- hmmmmm bara mamma kvar, vad ska jag få då??????!!!!

Kanske nya brön efter amning.(om så behövs, det får vi la se efteråt) Eller en shoppingresa med nån tjeja. Nått kul vill jag oxå ha... ähhh vad sjutton skojjar bara. Kanske man kan få en fin förlossningspresent iaf. Har minsann hört et är det nya. Att en del ladies får det av sina män efter förlossningen för att de varit så duktiga. Kanske man kan få en ipod/mp3 el nått.. Ja det är man värd efter att mest troligen fått uppleva känslan av att skita ut en soffgrupp för andra gången i sitt liv :-)

Kommentarer
Postat av: Cammi

Vi har insett i dag att Thilde aldrig kommer att få en fyrhjuling, ha även Stefan insåg att hon inte skulle leva länge om hon hade en :-) Så då blir det en mindre utgift i sommar haha



Jag vill oxå ha en 3:a helst redan nu men tyvärr måste man ju vara två om det ;-) Det är farligt att Ellen är en så snäll bebis för jag skulle kunna ha 10 barn om alla var som hon! Lär definitivt inte dröja 4 år till nästa, ja om det nu blir en till förstås...kan ju ta 4 år att övertala Stefan igen ;-)



Vi får styra upp något snart, saknar ju er!

2009-05-26 @ 21:16:43
Postat av: Anonym

ja det känns liiite farligt.. men vi ska strypa gasen på den som bara den..



Skönt hoppas oxå på en lugn bebis, hoppas verkligen inte å en liten kolikbebis..



ja vi msåte ses, kan ta det till början av veckan.. ska på begravning imorn o hörde s jobbade i helgen..



men men vi hörs av kram kram

2009-05-28 @ 16:45:01
Postat av: Anonym

ja det känns liiite farligt.. men vi ska strypa gasen på den som bara den..



Skönt hoppas oxå på en lugn bebis, hoppas verkligen inte å en liten kolikbebis..



ja vi msåte ses, kan ta det till början av veckan.. ska på begravning imorn o hörde s jobbade i helgen..



men men vi hörs av kram kram

2009-05-28 @ 16:46:53
Postat av: cammi

Tror eran bebis och blir en lugn bebis eftersom även han kommer att ha en storasyster som det är fullfart på och som han blir trött av att bara titta på ;-)

2009-05-30 @ 00:37:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback