visste bättre??!

ha ha h a... ja det vet jag ju inte om man kan säga att jag tycker dem gjorde det...

Lät ungefär som att dem mest troligen skulle lasta ikväll, kanske vid 8-9 och lastar dem ikväll gör dem klart ikväll. men visste inte säkert än, han skulle ringa mig senare.. Kunde bli tors fm oxå..
Jag kunde iaf åka när jag väl släppt in dem o sånt..o ge dem nyckeln som de sätter i brevinkastet.. (annars ger jag la den till grannen som kanske kan låsa efter dem) men beror helt på liksom när de kommer...

jag som hade hoppats hinna med flyget 22.40 el så tidiga imorrn 8.35, men vi får se...

Har iaf bokat den där besiktningen nu. Blev på fredag.. lite tight med tid, Kanske tindras 4års kontroll måste flytta på sig. Har försökt  ringa o se om hon kan få tid på fm i stället, annars direkt  i början av nästa vecka.


Kan ni förstå jag går in i v25 nu, helt f*cking unbeliveble! Knappt hunnit med denna grav, pyret hakar liksom bara hakat på o funnitss där inne. Inte alls på samma sätt som i första.

Fast iofs beror det nog oxå på att det varit sååååå mkt hela jäkla tiden sen typ januari nu. Jag börjar faktiskt känna att det snart tar stopp. Inte fysikst, där ska jag inte klaga , latmasken jenny känenr jag mig som då! Men psykiskt, varit så jäkla mkt att fixa o dona med hela våren, saker att hålla reda på, snabba ryck, osäkra kort. Ja mkt helt enkelt under en ganska lång period. Att jag på nått sätt känner att nu nu måste det vara klart snart. Nu måste jag bara få ro i nått slags hem snart. Jag orkar liksom inte mer snart! Har varit jag som fått typ ta hand om o fixa med allt som ska göras, gubbz han fixar ju med sina saker som han måste, men kanske inte riktigt är så bra på att ta tag i allt som liksom kommer i kring o följer i vågorna av allt som sker. Ibland funderar jag på vilket kaos allt hade varit om jag inte hade haft min hjärna på höggvarv hela tiden. För så känns det faktiskt att man hela tiden måste föröska liksom hänga på i jämna kliv med allt som sker (helst steget före) för att få allt att gå  ihop. Och visst vi har fixat det galant och allt har gått jättebra, men som sagt känner jag att nu, nu börjar det baske mig ta stopp, nu är jag less på allt som ska fixas. Så jag hoppas att man snart får lite ro. Jag hoppas mkt på 1a veckan där i juli. efter den veckan ska jag inte fixa mkt mera då ska jag bara njuta njuta njuta...

(så där nu har jag haft mitt gnäll för ett tag... finns nog en del av er som tycker "hon ska f-n inte gnälla, hon jobbar ju inte ens... och nej det gör jag inte och det är även så att dessa månader har oxå inneburit mkt skoj för vår familj! men oerhört mkt som ska fixas på kort tid, tror det kan vara svårt förstå utan att liksom varit i den sitsen själva.. Och för den delen så "gnäller" jag ju inte för att få ert medlidande ha ha. Utan bara för att få ut mina känslor lite)

Så där nu ska jennybenny torka tårarna, kliva upp , packa det allra sista o så kanske gå ut o äta lunch senare, banksnubben verkar ju inte behaga ringa...
fresh air kommer göra susen :-)

ciao ciao

Kommentarer
Postat av: Cammi

Gnäll på du för det gör jag oxå fast jag inte jobbar och dessutom har jag ett hem och orkar inte ens hålla ordning på det :-) Du gör det superbra, förstår inte att du orkat så här länge!!

2009-05-06 @ 11:17:20
Postat av: Anonym

Oj oj du som är så duktig!!

Klart vi måste få "gnälla" av oss lite, vara lite down vissa dagar,samla nya krafter o komma igen :-)



Tack vännen du är så rar!!



dags ses snart!

2009-05-07 @ 12:14:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback