..

Det finns en man som förföljer mig i mina mardrömmar så här efter säsongen är slut. Jag kommer drömma hemska drömmar om denna karl även i år ser det ut som..

det bara inse, thailand tar jag mig nog aldrig till om så ingen bara en dag kommer o hämtar mig o skjutsar ut mig till flygplatsen ha ha.. Äh jag säger som vanligt:  " Det får bli nästa år"

I år var besvikelsen inte lika stor, jag hade det liksom på känn.. Så det var bara börja planera om.. Hmm vad i hevete ska man gör nu.. Skulle som vilja hitta på nått kul med familjen i påsk, men få se om det blir fjällen el en tripp neråt i landet... det är som synd de vi firade påsken med förra året strax ska kläcka sig sitt senaste tillskott för annars hade det varit kul åkt iväg med dem igen..

Funderar även på att åka ner till sthlm en helg i sltuet på april. Först tänkte jag lura med mina päron, men  vi får se lurar nu lite på om bara jag o tidnra ska åka o ha en riktig tjejhelg. Gå på Bounce o så på grönan som öppnar den helgen. Hon pratar ju ännu om att hon vill göra resan som jag gjorde med lillebror när jag åkte till västerås.. så kanske det är dags för mamma dotter my i sthlm.. Det tråkiga med det är nog att mamma kanske inte får shoppat så mkt som skulle önskat om hon är själv med tindriz..Fast iofs när det är bara hon o jag så brukar vi kunna ha riktigt mys o även kika i lite affärer.... Vi hoppas ju såklart att papsen skulle kunna hänga lite med oss oxå då (han är mest troligen i sthlm då..)

Ja en tjejhelg i sthlm kanske det får bli, troysan får vara med mommo o moffa i sånt fall :-)


Ps det är klart jag är lite ironisk med min mardrömsman, jag vet det är bra o är såkalrt jätteroligt!! Fast man får faktiskt tycka ändå att det inte är såå kul kanske vara själv större delen i upp till 2 månader o ingen rolig semsterresa.. Fast det positiva är ju att då kanske man kan åka nånstanns efter allt ståhej o då är det ju kanske varmt lite varstanns.. 

I veckan ska det iaf ordnas kostym o ring till gubben.. O på tisdag möte med dem som mest troligen ska kirra maten. det tar sig sa mordbrännaren..
Måste ta med datorn till papsen så han får fixa in word på den igen stör mig när jag inte kan kirra det jag vill med en sak...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback