..

 Blev tillslut en tripp till happis o ikea samt finland var nice men blev inte mkt shoppat men tidnra fick fina skor till stora dagen o troy fick gröt i tetra förpackning, bra gjort finland!

Skulle ha klippt kalufsen idag vilket verkligen verkligen behövs men det blir på tis dag istället.. var lite nervous jag var sjuker imorse men verkade vara lugnt sen... Längtar tills tisdag håret behöver fräschas till!

Imorrn har tindra sitt skidlopp på dagis hon är lite olycklig hon inte lärt sig åka snabbt än.. Informerar om att det viktiga är inte att vinna utan att delta o ha kul.. Skruttan verkar redan vara en tävlingsmänniska...

Jag o Johan har för första gången på länge en hel mys förmiddag sjävla med troy, får se om det blir att glida förbi dem som mest troligen ska fixa käket på stora dagen...

Tråkigt hur ledigheten i år är ordnand, rätt kasst faktiskt.. men men det blir nog fint ändå! Väntar på nått intyg för att fixa pass till lillgubben vet ej om det behövs egentligen men borde komma imorrn.. tror tindra får göra nytt samtidgt hennes går ju ut i maj.. 5år sen.. Hon gjorde ju sitt när hon var 2 månader, för när hon var tre drog vil till mallis

Är irriterad på en sak rent ut sagt lite arg.. Jag blir sällan arg men detta tycker jag vara risig stil o inte vänskapligt gjort. Skulle aldrig kunnat göra så själv men det är ju jag det... Och man är ju för snäll bara se på hur förmiddagen såg ut den dagen samt hur jag avslutade dagen.. Nåja inget jag ska fundera en sekund till på, men men nja det är bara inse man får inget tillbaka av att vara snäll .. Det är ju dem lärda brukar säga o nu kan jag hålla med! 
men men shit happens trist bara .. ibland har man bara svårt förstå  andras handlingar..men men nu skiter jag i det.. lite besviken bara!


Men men imorrn vankas det klädparty oxå, ska bli nice få klämma o känna o kika lite barnkläder, träffa lite tjejer o bara komma ifrån en sväng.. Nåja nu ska vi kika film o äta oxe (Tack svärmor o svräfar!)

Så nu mys al al family franz!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback